Съветник на президента ни насочва към нещо хубаво: Румен Радев ще играе за втори мандат, а не в парламентарната надпревара!

България отблизо

Президентът Румен Радев със сигурност ще се впусне в битката за втори мандат, а не в парламентарните избори през 2021 г.

Това каза социологът от стратегическия съвет при държавния глава Живко Георгиев, който коментира темата в предаването “Офанзива с Любо Огнянов“ по Канал 3.

“Аз съм сигурен, че Румен Радев ще играе за втори мандат“, каза Георгиев и спомена още, че досега не е имало президент, който да не иска продължаване на мандата си, изключвайки Росен Плевнелиев, при когото ситуацията бе малко по-различна.

“Без електората на БСП не може, нито без този на редица други. Няма такава партия, която да спечели с един електорат“, подчерта социологът, според когото изборите винаги се печелят с помощта на втори лица, оказващи подкрепа към чужд проект.

“БСП е неотстраним фактор в близките 10 години. Не виждам особен риск от Мая Манолова. Същото беше и с АБВ“, каза още той, цитиран от epicenter.bg, по повод спекулациите, че времето на БСП в българската политика е отминало и най-старата партия у нас би излязла от държавното управление.

Това изказване може да насочва към нещо, което целия народ иска. И което засега не е много ясно дали ще се осъществи.

Ясно е само едно. Народът иска президентът Радев да се включи в битката за президентска република. За да може президент и народ заедно да спасят България. И да я възродят.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *