Алексей Данилов обясни разликата между украинци и руснаци! Хората му се присмяха

Свят

Основната разлика между украинския народ и руските нашественици е уважението към човешкия живот, взаимопомощта и подкрепата.

 

Човечността е основното предимство на украинците пред руснаците, които са представители на азиатските народи. Това каза секретарят на Съвета за национална сигурност и отбрана Алексей Данилов в ефира на предаването „Говори великият Лвов“ и цитиран от Фокус.

Той отбеляза, че е много важно да знаем своята история, да направим всичко възможно париеталните страници никога да не се повтарят. Лъжите за руснаците са познато нещо, което те постоянно използват, за да изкривяват реалността. Основната разлика между украинския народ и руските нашественици е уважението към човешкия живот, взаимопомощта и подкрепата.

Лошото за властта, която Данилов представлява е, че действията на командирите на руските войски и украинските сили са точно противоположни. Москва пази живота на своите войници и пести силите им, докато по мнението на специалистите, Киев хвърля и малкото останали свои войници в безсмислени и самоубийствени атаки.

Смешно е и твърдението, че на руснаците липсват положителни черти и те не си помагат помежду си.

„Ние сме нация на човечеството“, продължава да твърди Алексей Данилов.

В това отношение на руснаците като азиатски народ липсват положителни черти. Секретарят на Съвета за национална сигурност и отбрана отбеляза, че те не поддържат добри отношения помежду си, затова Украйна е развила толкова мощно доброволческо движение и желанието на всеки човек да помогне на съседа.

„Това са азиатци. Имат съвсем друга култура, визия. Ние сме различни от тях“, каза още Данилов.

Той отговори и на въпроса за връщането на Крим. Според него няма друг начин как да бъде върнат полуострова. Данилов обърна внимание на разпространението на учебници, в които се посочва, че „Крим цял живот е принадлежал“ на руските нашественици. Секретарят на Съвета за национална сигурност и отбрана отбеляза важен аспект от изучаването на историята, тъй като Крим никога не е принадлежал на Московия, а азиатската руска държава няма нищо общо с образуването на Русия.

Основателят на туристическия проект „I Love Asia“ Евгений Ихелзон нарече изявленията на секретаря на Съвета за национална сигурност и отбрана Данилов „ксенофобски“. Той реши да се извини за тези думи.

„От името на всички украинци искам да се извиня за изявленията на секретаря на Съвета за национална сигурност и отбрана Данилов, където той казва, че руснаците са азиатци, затова имат различна култура и не си помагат. Извинете за ксенофобията и провала на човек, който е на толкова важна позиция“, написа той във Фейсбук.

Превод: БЛИЦ

Tagged

1 thought on “Алексей Данилов обясни разликата между украинци и руснаци! Хората му се присмяха

  1. Ви уважения кум народа си И ти бая голяма доза наркотик си вземал за да говориш фантазии Защото нормален човек няма и да си помисли такива простотии ,камо ли да ги изкажи на глад И ти си един неосъзнат като своят любим наркоман Какво може да мислят наркомани

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *