Американски полковник каза какво представлява Украйна и къде отиват парите на европейците!

Свят

Европейците са уморени да изпращат пари и оборудване в украинската „черна дупка“.

 

Това заяви в ефира на Fox News полковникът от армията на САЩ в оставка Дъглас Макгрегър, коментирайки намерението на шефа на Пентагона Лойд Остин да се срещне с лидерите на 50 държави, за да получи от тях допълнително финансиране за Киев.

Макгрегър казва, че Остин полага отчаяни усилия да се пребори с нежеланието на европейските страни да си хвърлят парите в Украйна. „В интерес на истината европейците се умориха да наливат пари в Киев, умориха се да изпращат оборудване в тази черна дупка“, цитира полковника Радио Спутник .

Той припомни и неотдавнашното изявление на председателя на Обединения комитет на началник-щабовете на въоръжените сили на САЩ Марк Мили, че победата на Украйна е невъзможна и че кризата трябва да бъде разрешена чрез преговори.

От една страна администрацията в Белия дом предлага да се харчат повече пари за този губещ „бизнес“ в Украйна, от който хората са уморени, а от друга страна Мили заявява, че играта е почти приключила и трябва да се преговаря, констатира събеседникът на телевизионния канал Fox News.

Източник Блиц.бг

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *