Анализаторски център посочи причината за удължаване на войната в Украйна

Свят

В статия, публикувана в официалното издание на американския анализаторски център Куинси, се отбелязва, че Лондон и Вашингтон са виновни за избухването и удължаването на въоръжения конфликт в Украйна, съобщават световните издания.

 

Авторите на статията подчертават наличието на факти, доказващи, че западни служители не казват истината, когато твърдят, че провеждането на каквито и да е преговори по украинската криза е безполезно.

Според американските анализатори въоръженият конфликт в Украйна е можел да приключи само няколко месеца след началото си, но властите на САЩ и Великобритания са работили усилено, за да не се случи това.

Статията също така посочва, че представители на НАТО и западни политически анализатори са настоявали, че всякакви преговори с Москва са невъзможни и че украинската криза може да бъде прекратена само чрез постигане на победа на бойното поле.

Американските анализатори пишат, че в резултат на тази ситуация могат да се направят няколко ключови извода, а именно, че цялата западна общественост в бъдеще трябва да бъде много по-скептична към официални лица и политически анализатори, които заявяват, че дипломатическите решения на въоръжени конфликти и преговори са невъзможни и неефективни и че военните решения са единственият изход.

Tagged

1 thought on “Анализаторски център посочи причината за удължаване на войната в Украйна

  1. Краварите го казаха ясно: бойните действия ще продължат до последния украинец.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *