Анализаторът Калоян Константинов призова: Хайде стига глупости! 20 миньори блокират страната, а МВР е безсилно? Веднага да ги махнат от магистралата!

България отблизо
Хайде стига глупости! 20 миньори блокират страната, а МВР е безсилно? Преди това зърнарите (с 1.2 млрд. печалба за 2022). Кого очакваме после: алибеговците с 9% ДДС и криещи данъци, или бакшишите с фиксирани от общината цени? Общото между отраслите е, че са дарени от ГЕРБ и ДПС с милиарди(!!!), създадоха картел, а служителите са третирани като рая.

Излизат по команда да бранят олигарси, които ги държат в мизерия и тровят. Приказките за честните трудещите се хора, които злата държава иска да остави без прехрана са небивалици. Идете да оберете с пръст пепелта върху селищата около ТЕЦ-овете на Ковачки, или да се наврете в мините от 19-и век. Тези хора са лъгани и манипулирани, мините и ТЕЦ-овете ТРЯБВА да бъдат закрити, и да се инвестира в газ и ядрена мощност.

Целта сега обаче е и да минат всички „недоволни“ точно преди изборите, за да покажат как ПП-ДБ сриват държавата, с което да намалят вота им. След изборите ГЕРБ ще ги захвърли като смокинов лист и ще предизвика нови избори. След които ще управлява на вълната „вижте как съсипаха държавата, сега ще я оправим“. Нищо, че +12 г. именно те крадяха и покваряваха.

Пак казвам, ПП-ДБ трябва незабавно да напуснат това срамно управление. Направиха компромис, разбирам, но нещата вече излизат извън границите на вменяемото.

А полицията може да опразни магистралите точно за 10 минути.

Какво й пречи?

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *