Няма такава гавра! Вижте с какво сравниха вицето ни! Това буквално ще ви изчерви!

България отблизо

„Какво го мислите толкова Валери Симеонов?

Той е един обикновен арогантен селянин, духовен и емоционален инвалид – еманация на 30 години развитие на посттекезесарската мисъл по пътя й към кофи шоповете на Амстердам.

При него няма никаква интелектуална енигма, той е предвидим, като Ричи пред фустата на членоразделна моделка.

Като всеки подобен типаж той е злобен и първично отмъстителен, хитрее на дребно, докато се опитва да рекетира на едро – Кирил Домусчиев, Делян Пеевски, Васил Божков, Слънчев бряг, ТЕЦ Марица Изток, политическите си партньори и въобще всеки от който усети, че би могъл да има някакъв кяр. С това далеч не казвам, че горните лица са света вода, а че Симеонов е елементарен едноклетъчен микроорганизъм дълбоко увъртян в скандални далавери, от които дори Ентелктуалецът Тома Биков би хванал гъбички на едно интимно място.

Валери е задник. Нищо повече. Но в държавата, която Европа възприема като кенеф, какъв очаквате да бъде вицепремиерът? Естествено, че г*з.!“

Това написа в профила си във Фейсбук  журналистът Васил Петев.

Публикуваме го без редакторска намеса.

А размисълът остава за вас.

Tagged

4 thoughts on “Няма такава гавра! Вижте с какво сравниха вицето ни! Това буквално ще ви изчерви!

  1. Боко си ги е отгледал досущ като него: нахални, алчни, безсувестни, непочтени, нечестиви, арогантни. Тази измет, ако ние не я изметем, грях имаме пред Всевишния ни Господар, Създателят на вселената, Господа на силите, на духовете и на всяка плът!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *