Англичаните съвсем си ЗАГУБИХА ума: Британия започва ВОЙНА с Русия! Вижте ТУК!

Свят

От година и половина управляващите в Лондон, като че ли не са на себе си. И, естествено, започнаха да правят глупост след глупост.

Но понеже, явно не могат да измислят нищо оригинално, те непрекъснато се повтарят. Също както навремето обвиниха България, че сме убили дисидента Георги Марков с…чадър, който после медиите на Острова се надпреварваха да наричат „българския чадър“… Също както ни сложиха „българска следа“ в атентата срещу папа Йоан Павел II, така правят и сега.

Само че този път на мушката не сме ние, а Русия. Сега нея се опитват да обвинят във всички смъртни грехове.

И при това, основното, което се откроява във всички тези английски „опити“, е пълното пренебрежение към човешкия живот. Навремето убиха Георги Марков, понеже имаше нещастието да избяга в така наречения „свободен свят“. Който не вярва, нека прочете защо англичаните убиха Георги Марков в блога на известния журналист Красимир Иванджийски. Едва не убиха и българския разузнавач Сергей Антонов

А сега не се поколебаха да убият баща и дъщеря Скрипал. Защото от много време нищо не се чува за тях. Дори руските дипломати не могат да ги видят. Което означава, че вероятно са мъртви.

Но това, че убиват хора, които са им повярвали и са потърсили убежище при тях, изобщо не смущава английските рицари на плаща и кинжала. Те най-нахално и нагло обвиняват невинната Русия в…собствените си грехове.

Само че, понеже фантазията им изневерява, и те действат през годините по един и същ начин, точно затова хората не им вярват. Защото повторението е майка на знанието, но само в училище. И затова британците изпаднаха в парадоксална ситуация. Такава, в каквато не бяха попадали досега.

Защото колкото повече обвиняваха Русия, и колкото повече лъжи трупаха върху обвиненията си, толкова по-малко им вярва международното обществено мнение. И толкова повече, хората спират да обръщат внимание, на словесните еквилибристики на британските експерти.

Ето защо, Лондон, зад гърба на който срамежливо наднича Вашингтон, избра нов начин на действие. Британското министерство на отбраната замисли да започне открита война с Русия.

Както съобщава изданието m.newsread.info, английското министерство на отбраната е възложило на Центъра за иновационни технологии на Великобритания да създаде специално бойно киберподразделение за настъпателна дейност срещу Руската федерация.

По данни на английското издание «Sky News», в неговия състав ще влязат повече от 2000 души. Очаква се това подразделение да увеличи възможностите на Британия за водене на война в киберпространството повече от 4 пъти.

А, както знаем, кибервойната в съвременния свят си е истинска война. Защото тя може да парализира всички бойни средства на противника, които се основават на компютърни технологии. Включително и част от ядреният арсенал на Русия.

Опасността от  такива настъпателни действия не бива да се подценява, защото повечето въоръжения в днешно време се основават на компютъризацията и роботизацията. А успеят ли британците да проникнат в киберсистемите на Русия, това не предвещава нищо добро. Още повече, ако към възможностите на Лондон, се прибавят и възможностите на Вашингтон.

Но, добре че има едно голямо „но“. Кибербезопасността винаги е била на първо място за Москва, при разработката на всяко ново оръжие. И руските компютърни специалисти в пъти превъзхождат английските и американските си колеги. Да не забравяме все пак, че руснаци и българи изобретиха и компютъра, и интернета.

Но най-важното преимущество на Кремъл е, че както винаги, Владимир Путин, заедно със специалистите около него, отдавна са предвидили такава възможност. И отдавна, и упорито се готвят да дадат достоен отпор на англо-американските атаки.

Затова Русия вече има няколко такива мощни подразделения. Чиято задача е да защитават Руската федерация от всякакви атаки в киберпространството.

Но на война, като на война. И нека британците знаят, че сигурно сами ще попаднат в своите “хитроумни“ капани. Както винаги става, когато някой тръгне на война срещу Русия.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

2 thoughts on “Англичаните съвсем си ЗАГУБИХА ума: Британия започва ВОЙНА с Русия! Вижте ТУК!

  1. Части от древните българи и монголотатарскихуни каза:

    Докато накрая раздразнят толкова много бялата мечка и белия тигър и в един момент ще потопят английския остров на дъното на океана.

  2. НАИСТИНА ЛОГИЧЕН ВЪПРОС – СЛЕД КАТО СПАСИХА СКРИПАЛОВИ ОТ СМЪРТ, ЗАЩО ТРЯБВА ДА ГИ КРИЯТ ИЛИ ЛИКВИДИРАТ ? МОЖЕ БИ ЗАЩОТО ЗНАЯТ КАКВА Е ИСТИНАТА ЗА СЛУЧИЛОТО СЕ С ТЯХ ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *