Вежди Рашидов пак удари народа в земята! Издума нещо толкова скандално, че мнозина не повярваха на ушите си!

България отблизо

Демокрацията не е хаос, а организация и закони, които защитават и съхраняват едно общество.

Вместо да работим за България, започнахме да  викаме „Оставка“ по всеки повод, защото е по-лесно – каза бившият министър на културата Вежди Рашидов в ефира на bTV.

„Вместо положението да става по-лошо, то става безнадеждно. У нас не е необходимо да се истеризира положението, а да се види кой може да бъде полезен на управлението“ Тези несвързани думи хвърлиха част от зрителите в съмнения дали скулпторът не се е подкрепил с огнена вода или нещо друго преди интервюто.

„И тримата министри, които подадоха оставки, са достойни, добри професионалисти и качествени хора. Но се наддигна такъв вой срещу тях, такива обвинения, такова крякане, че се наложи да бъдат освободени.

Всъщност  премиерът е този, който има СВЕЩЕНОТО ПРАВО  право да си направи отбора, с който ЩЕ ИГРАЕ И РАБОТИ на политическата сцена. И аз като бях министър така правех. И  никой няма право да го критикува защо е махнал един и е назначил друг! Така е решил, така е направил!

В България няма опозиция. Има едни кресльовци, които за всяко нещо искат оставки и научиха и народа на това. И той крещи навсякъде и по всеки повод.

Откакто съм се родил винаги през есента се говори за тежка зима. И никога не се сбъдва прогнозата.

Вдигнали малко бензина.

Ако народът не може да го плаща, ще си остави колите на трупчета. Ама никой не я е оставил.

Вдигнали малко тока и парното. Рев до небесата. Аз не знам един човек да е умрял от студ.

Вече се стегна дотам, че и да кихне някой, опозицията започва да крещи „Оставка“.

У нас няма опозиция! Само позьори.

1500 коли са минали по един път, станала една катастрофа, паднало едно камъче – и веднага се искат оставки.

Да, станала е катастрофа, обаче тя трябва да се анализира, компетентните органи  да решат каква е причината. А не да си заминат трима добри професионалисти! “

БСП не са опозиция, те се държат лошо, нападателно, искат оставки.  ДПС са по-разумни и владеят много по-добре  политическата ситуация. Те са умерена и градивна опозиция, продължи с излиянията бившият министър на културата.

Ахмед Доган си работи и то добре. Той е действащ политик от Сараите. Той е адмирал“, заяви Рашидов, което още повече усъмни зрителите, че се е подкрепил с нещо за интервюто. „ГЕРБ  няма алтернатива!“ завърши патетично той.

За какво няма алтернатива, г-н Рашидов?

Ако е за цинизъм и непукизъм, вярно е.

Нямате стигане!

А за СВЕЩЕНИТЕ ПРАВА на премиера няма да ви питаме.

Под достойнството ни подобен въпрос!

А вие достойнство имате ли?

Автор Станислава Славова, istinata.net

Tagged

2 thoughts on “Вежди Рашидов пак удари народа в земята! Издума нещо толкова скандално, че мнозина не повярваха на ушите си!

  1. Веждичка,как си направи милионите и как така ги измъкна ат КТБ? С работа и мачкане не глина едва ли? я разкажи как ограбваш младите и неизвестни творци,много кадърни като им подхвърляш трохи за произведенията им!! Нещо за посолствата!Ей й й й мекеренце си ти и и и и!Намери на работата лекото и на хляба мекото!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *