събота, април 20, 2024
Начало > България отблизо > Анкета показа готови ли са хората да свалят кабинета „Петков“!

Анкета показа готови ли са хората да свалят кабинета „Петков“!

България отблизо
Изминалият уикенд премина под знака на протести на пожарникарите, полицаите и представители на „Възраждане“. Униформените поискаха по-високи възнаграждения и яснота около провежданите в секторите им реформи. Членовете и симпатизантите на партията пък се обявиха срещу взетите мерки срещу коронавируса и по-конкретно зеления сертификат.
Блиц попита читателите дали одобряват протестите и до какво биха довели те. Анкетата „Одобрявате ли протестите на полицаите и „Възраждане”?“ предизвика голям интерес. Впечатление прави, че за един конкретен отговор са гласували близо 70% от участниците.

Според резултатите от допитването гласувалите не само одобряват протестите, но и смята, че трябва да има и други, за да може по-скоро да падне кабинетът „Петков”. (67.68%).

Близо три пъти по-малко или 26.59% са хората, които смятат, че няма нужда от протести и трябва да се даде шанс на правителството да изведе страната от кризите

Малко над 2% са гласувалите, които не се интересуват от протести и не участват в тях. А 3.55% от гласувалите нямам мнение по темата.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *