Атаката започна! Юлий Павлов предрече мрачно бъдеще на БСП заради прокудения Станишев. Нинова водела партията към политическо самоубийство

България отблизо

Нинова от доста време води странна политика крачка напред – две назад. Няма нормална партия, която да има председател на голяма европейска група и да не го сложи за водач на листата. Нинова бие тъпана за 5% в партията. Това е недалновидна политика, коментира социологът Юлий Павлов. 

„Въпросът е не само за политическото бъдеще не Станишев, а кой друг председател на БСП е печелил парламентарни избори. Това е само Жан Виденов“, припомни той.

„Би било жалко за българския политически живот да загуби Йончева“, каза Колев. И отново повтори, че това е бил много добър избор.

„Както и да е подредена листата на БСП, няма как да победи ГЕРБ“, категоричен бе Павлов.

„Проблемът на БСП е, че не може да си мобилизира твърдото ядро. Електоратът им няма мотивация да излезе да гласува за евроизбори“, каза Павлов.

Той прогнозира че на евроизборите ГЕРБ ще имат поне един евродепутат повече от БСП.

Павлов даде следното разположение на силите на партиите два месеца и половина преди евровота: ГЕРБ ще има 7евродепутати, БСП – 5-6, ДПС – 3-4. Според него десните, ако се обединят може да имат 1 евродепутат, но това не е сигурно, а патриотите са се разминали с възможността да изпратят свой човек в ЕП.

Според Кольо Колев гражданите ще накажат управляващите и ще гласуват алтернативно на евроизборите.

Нинова води добра политика. Изборът на Елена Йончева за водач на листата на БСП бе добър. Това заяви социологът Кольо Колев в предаването „Още от деня“ по БНТ.

По думите му всички, които биха гласували за Сергей Станишев биха гласували и за Елена Йончева, но не всички, гласували за Йончева биха гласували и за Станишев.

Колев казва истината, ако се съди по реакциите на българите в социалната мрежа.

А чий говорител е Павлов, сами си направете извода!

Tagged

2 thoughts on “Атаката започна! Юлий Павлов предрече мрачно бъдеще на БСП заради прокудения Станишев. Нинова водела партията към политическо самоубийство

  1. Чел съм, че доста често психично Болните се изживяват на Д-ри, пълководци , императори….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *