Семерджиев с безумна версия пред съда: Бил отвлечен, но не помнел кога. Едната му маратонка останала в колата

България отблизо
Аз не знам защо съм тук. Бях отвлечен и сигурно са ми взели личната карта. Това заяви пред съда обвиняемият за тежката катастрофа в столицата с две жертви Георги Семерджиев.

Всичко ми е легално, имам си бизнес и не виждам причина да съм тук. Просто бях отвлечен. Откраднаха ми и колите. Това е истината. Проверете и ще видите. Подал съм сигнал в ГДБОП и в 4 районно. Шофьорската ми книжка е швейцарска и истинска, но не помня кога ме отвлякоха, заяви той.

 

Освен без книжка, оказа се, че Семерджиев е и без лична карта. По делото за самоличността на обвиняемия е приложена справка от БДС, предава БНТ, позовавайки се на свои източници.

 

В момента тече заседанието на СГС по мярката му за неотклонение.

Припомняме, че ексфутболистът помете и уби две жени на спирка в София, а след това бе прикриван от скандалната полицайка Симона.

Оказа се, че имал и над 80 нарушения на пътя, но не стана ясно и тогава ли е бил отвлечен, или ги е направил сам.

Софийският градски съд реши, че Георги Семерджиев остава с мярка за неотклонение „задържане под стража“.

 

По време на заседанието стана ясно, че едната маратонка на Семерджиев е намерена в мощния джип след катастрофата, а втората в дома му. По фасадата на кооперацията са открити следи от стълба и от кръв, поради нараняване на дясното стъпало на Семерджиев.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *