Атанас Атанасов: „Възраждане“ подкрепят Русия, нямат място в управленито на България

България отблизо

Социологията показва, че има разочарование, защото в едно мнозинство бяха събрани политически сили, които воюват помежду си. Но ние като народни представители сме длъжни да мислим на първо място за държавата, а не какво губим или печелим, отбеляза съпредседателят на ПГ на „Продължаваме промяната – Демократична България“ .

 

По думите му решението председателството на комисията за службите да бъде отнето от „Възраждане“ е обсъждано на лидерско ниво много преди председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски да го обяви.

 

Така или иначе тук е важна причината. Всички български граждани виждат, че „Възраждане“ имат твърда проруска позиция и в това време на война, когато Русия ни е обявила за неприятелска държава, не може „Възраждане“ да оглавява комисията, подчерта Атанас Атанасов.

Той обясни, че думите му, че за всеки ще се намери място под слънцето, означават бърз отговор на това, че за всяко нещо ще се намери решение.

 

В отговор на въпрос Атанасов уточни, че има подготвен и разписан механизъм за назначенията в регулаторите, който в момента се обсъжда от политическите сили в мнозинството, за начина, по който да бъдат предлагани, обсъждани и избирани кандидатите: „Тук място ще имат гражданското общество и неправителствените организации, които ще могат да правят своите предложения, които ще бъдат обсъждани и накрая номинациите да бъдат внесени в пленарна зала, за да има прозрачност в целия процес“.

Tagged

1 thought on “Атанас Атанасов: „Възраждане“ подкрепят Русия, нямат място в управленито на България

  1. Ченге мръсно Разградско. Този е вреден много за държавата. Гном

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *