Бареков люто отмъщава за спуканата гума! Пак блокира централата на Христо Иванов!

България отблизо

Бившият евродепутат Николай Бареков изпълни заканата си да окупира централата на Христо Иванов. Той се пусна на живо в профила си във Facebook как заедно с група граждани търси лидера на „Да, България“, за да му зададат въпроси.

Преди дни Бареков поясни, че ще зададе няколко въпроса на Христо Иванов.  Ето и въпросите на Бареков: 1. Защо яхнахте, разцепихте и маргинализирахте с шепата си платени лумпени протеста срещу Борисов? 2. Защо говорите само за Ахмед Доган, а пропускате неговия ортак в Задкулисието Иво Прокопиев, при положение, че Прокуратурата обяви Морските сараи и на двамата за еднакво незаконни – на Доган в Росенец и на Прокопиев в Буджака?   3. #КОЙ ви плаща заплатата и #КОЙ ви издържа партийката, при положение, че ползвате лъскав офис в супер луксозна сграда и то, без да притежавате държавна субсидия? 4. Вярно ли е, че дясната ръка на Борисов от кръга “Капитал” Румяна Бъчварова ви е водила при него в Банкя, за да му се обясните в любов и да се изтъргувате за негов вицепремиер и министър на правосъдието? Твърди го Борисов, а вие мълчите гузно! Прокопиев ли ви прати? 5. Защо мълчите като риба от Буджака, че последните 12 години вашият шеф Прокопиев управлява заедно с Ахмед Доган и чрез подставените им министри (като вас, Трайков, Дянков, Каракачанов, Плевнелиев, Караниколов, Горанов, Бъчварова и т.н) задкулисно държавата зад фасадата на ГЕРБ и Борисов? 6. Каква сделка имате с Маджо? Колко пари ви дава? 7. Защо мълчите за прехвърлянето през 2001 година буквално за една нощ на банката на Славчо Христов (СИК) и Иван Костов в ръцете на приближени на Борисов?

Снощи бившият евродепутат се оплака, че хора на Христо Иванов му спукали гумата на колата, докато той държал речи в офиса.

Припомняме, че по същия начин преди години той обикаляше страната и искаше оставката на Борисов.

На импровизирания митинг във Враца бе залят с…фекалии.

 

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *