Батальон „Буря“ щурмува оцелелите крепости на ВСУ в последната линия на фронта!

Свят

Войници от батальона „Буря“ на 102-ри полк от 150-та дивизия на руската армия показват как напредват в Маринка, съобщават световните издания.

Те действат професионално, използват съвременни методи на водене на боевете. Активно използват също така безпилотни самолети и други съвременни оръжия.

Като за начало с широкообхватни средства за радиоелектронна борба те потискат и обезвреждат цялата електроника на противника. След това върху безпомощния противник се изсипва цялата мощ на съвременните руски ракетно зенитни системи, които превръщат страховитите железобетонни укрепления в пясък и прах. После пехотата тръгва напред, но не атакува фронтално а хваща в клещи оцелелите подразделения на ВСУ, минавайки от там, откъдето срещу нея няма как да се води насрещен противников огън. Пред пехотата вървят миночистачи и минометки, които разчистват пътя.

И накрая на оцелелите украински бойци не им остава нищо друго, освен да се предадат или да загинат. В много такива случаи не се предават само нацгвардейците, които са участвали в престъпления срещу мирното население на Донбас, понеже знаят, че и без това ги очаква най-суровото наказание.

Това наистина е професионална работа, която е била тренирана в хилядите военни учения. Защото войниците и офицерите в руската армия знаят, че ако не овладеят до тънкости изкуството на боя няма да имат шанс срещу Запада, който опитва да стовари цялата си сила срещу тях.

Но сега вече всичко е отработено. Всичко е извършено почти съвършено. И Западът е останал с пръст в уста.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *