Баце пак се извъртя. Размаха пръст на ПП и защити миньорите

България отблизо

Да не слагат каруцата пред коня с фирмите, защото първо са работните места на хората. Това каза пред журналисти в Народното събрание лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов относно териториалните планове и индикативния списък с фирми – потенциални инвеститори за региона на Стара Загора.

„Би трябвало Планът, който не сме видели, да решава въпросите за Марица изток, правителството бързо да обясни какво ще става там. В уникална ситуация сме – от една страна трябва да помагаме на Асен Василев за бюджета, а да отправяме послания за избирателите колко е лошо да избират техен кмет. С много такт и внимание трябва да подхождаме и да не допускаме в общините да има хаос. Моят краен резултат би бил трите партии от сглобката като блок да имат най-много общински съветници и кметове, това ще потвърди правителството”, каза още Борисов.

„Не сме съгласни, че работим задкулисно и затова излизаме с подписите и с имената си”, коментира Борисов.

„Ние карахме години без бюджет, парламентът ще е в почивка за изборите, затова ще подкрепим Асен Василев за бюджета. Няма да приемаме донос-бонус, 20% за ресторантьорите”, заяви Борисов.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *