Скандал: Д-р Цветеслава Гълъбова към Румяна Бъчварова: Алоуууу, дъще комунистическа, що не се откажеш от бащиното си име

България отблизо

Шефката на държавната психиатрична болница „Св. Иван Рилски“ д-р Цветеслава Гълъбова със скандален пост във Фейсбук.

Известната психиатърка, която беше кандидат за депутат на „Левицата“ и част от Инциативния комитет на Радев, избухна срещу идеята на бившата МВР шефка и експосланик в Израел Румяна Бъчварова наред със смяната на Националния празник от Трети март на 24 май, да се подеме и офанзива срещу руските имена на забележителности у нас.

 

Ето какво пише Гълъбова:

„Мърлата Румяна Бъчварова, която е приета с връзки в СУ /зная го от нейна състудентка, която помни късното появяване в курса на дъщерята на Генчо Бъчваров – последния главен редактор на в. Отечествен фронт/, иска смяна на националния празник, на имена на улици, че и на катедралата „Св. Александър Невски”.

Алоуууу, дъще комунистическа, що не се откажеш от бащиното си име? Че вестника на оф-то си е чисто комунистически. Откажи се от него, заплюй го, повърни на гроба на баща си, за да му благодариш, че и тътрузил задника ти в държавната „Волга“.

Ах, ти, гиди нещастна псевдодемократко, да ти кажа, че аз пък не ща да се сменят имена! Искам само едно – вас, гниди псевдодемократични, да ВИ НЯМА. Марш по островите, че ми тровите въздуха.

След публикацията заваляха коментари срещу грубия език на д-р Гълъбова. 

Кремена Кунева

Директор на държавна психиатрична болница. И на тази жена и плащаме заплатата.

Yordan Ivanov

Тази трябва да бъде пациентка в психиатричната болница, а не директор

Natalia Lyubenova

Език мой, враг мой! Разголват се в обезумялата си омраза и добавят краски към изкривените си от злоба лица. Дай Боже, все повече хора да видят истинските им портрети.

Galya Pindikova

Пациентка на самата себе си! Наглост, неморалност, в кое време живее?

Яна Табакова

Има ли кой да я попита Гълъбова тя при кой комунистически гниди е в момента? Какви са хората в Левицата, те от кои родове са.. агент Гоце, пикаещият във фонтана, Дончева, Кадиев, Манолова и всички останали ретро комунисти?

Останалите потребители защитават докторката.

Tagged

4 thoughts on “Скандал: Д-р Цветеслава Гълъбова към Румяна Бъчварова: Алоуууу, дъще комунистическа, що не се откажеш от бащиното си име

  1. Аз пък гниди“демократични“ ще кажа ,че си го заслужавате много е права докторката вие в този момент какво правите подмяна на цяла България-на нейната история.Аз пък ще кажа ай сиктир на фашистите от ДБ и Герберастите.

    1. Герберастчета и псевдо… каквото сте там, историята си е история. Фактологията си е тази и за съжаление се повтаря, защото не се взема поука и по принцип не се знае. Основноъо е че дърво без корен няма. Народ без история няма. Който го е срам от произхода му и историята му – няма място в България. Честно не знам защо си губя времето да пиша този коментар?!! Жал ми е за вас дребни, злобни душици! Писнало ми е от долнопробния театър вече над 30 г. Да го гледам и индиректно да участвам в него. Всички л..на изплували отгоре да ми се правят на управляващи, уж да се делят а всички да ходят на спявка на Козяк, да слушкат и да цункат седалищните части на който им наредят. За всичко плащаме ние, т.нар. български народ. Карайте се колкото искате. Подхвърлят ви една след друга някакви абсурдни идеи и вие като мършояди ги раздърпвайте и разнищвайте докато те си опъват „лъвския пай“. Продължавайте да сте разединени, да се цепите на сини и червени, на Герберасти и чисти педерасти, на хомофоби и хомофрендли, само не и на БЪЛГАРИ И РОДОЛЮБЦИ.
      Та с две думи д-р Гълъбова има ценностн с-ма и е нормално да изкаже възмущение от поредните неблагодарни отрепки – полвали 100% на предишния режим и сега „прегърнали“ американската идея. Хахаха Жалките сте с коментарчетата си! Единствено се вижда колко увредени и безчовечни сте. Чели ли сте „Пази боже сляпо да прогледне“?! Надали?!! Е прочетете го – нищо че е демоде, архаично и олдфешън – важи в пълна сила за Вас. Нали американската идея и т.нар „демокрация“ дава правото на мнение и говорене по всички теми или бъркам?! Какво тогава хапете всеки с различно мнение от вас?

      Бъчварова е пълнолетна и има съответното право, ако има доводи и възможност да отговори ОБОСНОВАНО. Или и тя като повечето е била „репресирана“ и принудена на сила да я возят във Волгата…

      Нищо от написаното не заслужавате! Само си губя времето с такива като вас! Пиша го есинствено в исказ на едономислие с д-р Гълъбова и другите малцина трезвомислещи хора в този откачен свят с прокламация на родител 1 и 2 и др. „псевдолиберални“ = зле приктрити извратении за политика.

      АЗ СЪМ БЪЛГАРИН! Не съм русoфил, русофоб, американофил, педофил или каквито и да е други фили и фоби. Може са ви е трудно – дори съм убеден че за повечето от вас е непонятно, но не ми пука за деебните ви, изгнили душици. Заврете се там където слънце не огрява и ми оставете чист въздуха!!!

      БЪЛГАРИНА!

  2. Първо да си подменят тъпите си глави Бързо забравиха от коя софра ядоха, сега плюят В името на парите те са готови да се откажат от род и родина ЗА пример кандидат
    кмета на Киро тъпото и татаревския каун за София как се отказа от родата си за да заблуди избирателите

  3. Право в целта д-р Гълъбова ! Срещу такива самозабравили се хора като Румяна Бъчварова, които са тръгнали против Народ и Родина заслужават много повече от подобно отношение. А разните му там безмозъчни врескала винаги ще ги има.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *