Безумие! Масираната атака срещу президента продължава! Ето за какво още е виновен!

България отблизо

За съжаление, инцидентите със самолети в страната се случват все по-често, даже и  по време на тренировка.

Това отговори  Бойко Борисов на предварително подготвен и очакван от него журналистически въпрос, за последните инциденти със самолети в България. Светлите МУ думи бяха услужливо разпространени  от правителствената информационна служба.

Добре е  някой да поеме вината за това  и да заяви – много години  години съм бил шеф на ВВС, пилотите не са подготвени,  сигурно и аз имам вина. Не да казват,  само правителството, само Борисов, само министърът носят вината. След което заяви, че самолети падат не само в България. И допълни, че подобни случаи има и в други държави.

На нас вече ни писна от нескопосаните опити да се очерня безпричинно българския президент.

По тази логика Борисов не е ли виновен за всички пожари? Нали беше главен пожарникар на републиката?

А за престъпленията? Нали беше главен секретар на МВР?

А за магистралите?

Сега вече сериозно – кой допусна да се сложи асфалт като дантела върху уж ремонтиран участък на магистралата и да се стовари цял автобус с българи в пропастта?

По чия вина стават всеки ден катастрофи по магистралите? Само на шофьорите ли?

Всеки, който е пътувал по „Тракия“ или „Хемус“ знае колко дупки има и как се тресат колите, минавайки от един асфалт на друг и от една кръпка на друга.

И ако трябва да следим логиката на Борисов, то и за чумата по свинете трябва да е виновен. Нали като малък е гледал шест прасета със семейството си, за да има мас за филийки?

Но ББ и логика са две отделни неща.

Важното е да наплюем Радев.

Бил ли е шеф на ВВС – бил е.

Купуват ли си сега бизнесмените масово частни самолети – купуват си.

Разбиват ли се с тях по летищата – разбиват се.

Следователно Радев е виновен.

Ех, Баце, Баце!

Кой ти пише стратегиите, кой ти готви опорните точки?

Уволни го веднага, защото видно работи срещу теб и ставаш за смях!

Не разбираш ли?

Автор Станислава Славова, istinata.net

Tagged

5 thoughts on “Безумие! Масираната атака срещу президента продължава! Ето за какво още е виновен!

  1. Хора този долен, прост,нагъл, безхаберен некадърник от Банкя, без никакво образование и култура този бивш комунист, бивша мутра и настоящ престъпник и национален предател, няма ли най-после да бъде махнат ЗАВИНАГИ от властта!?Той става само за селски пъдар!!!

  2. Нас са ни управлявали и за голямо съжаление продължават да ни управляват прости и неграмотни хора, и преди и сега. Даже и свинар е седял на българския престол. Но Бойко е удобен….не се заблуждавайте, че всичко започва и свършва с него! Той си е пионка и то удобна. Зад него си има кукловоди, които му дърпат конците и гледат сеир….Не си мислете, че имаме опозиция, те „другарите“ са си големи „капиталисти“, само че се прикриват и мимикрират…какво и да се говори, „все за пари иде реч“. Не е сгрешил бай Ганю като е рекъл – „всички са маскари“.Защо се опитват да „скрият“ Алеко и Христо Ботев – те са писали ЗА СЕГА! Публицистиката им е толкова актуална и сега!

  3. Е, ХАЙДЕ ДЕ, КАЖИ РЕЦЕПТАТА!?
    ТО, ТАКА ИСКАТ ВСИЧКИ, КОИТО ОСТАНАХА ЧИСТИ, НО НЯМА КАК ДА СЕ СЛУЧИ…!

  4. Целият политически живот в България е РЕЖИСИРАН от САЩ! Този театър срещу президента е нужен, за да заблуди наивния българин, че Радев е на страната на народа. Нищо подобно! И на Радев господарите са същите, които са и на Борисов! Хахахаа…

    1. Докажи, Чухлев, само голи приказки не са достатъчни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *