БЗНС-то тръгна срещу Русия! Закани се на Владимир Путин!

България отблизо

От партия Български земеделски народен съюз (БЗНС) се обявяват срещу посещение на руския президент Владимир Путин в България, написаха в свое обръщение от БЗНС.

Те искат да бъде оттеглена поканата към президента Путин за посещение в нашата страна иначе заплашват с протести по време на посещението му.

Земеделците настояват президентът, премиерът и външният министър незабавно да поискат извинение, както го направиха когато френският президент Еманюел Макрон спомена за български и украински трафиканти на нелегални имигранти, при все, че в подобни престъпни групи участват хора от всякакви националности и нарочването на определени народи не спомага за изграждането на трайно доверие и приятелство.

Не на Путин в България„, се казва в изявлението на партията. Според тях, награждаването на председателя на движение „Русофили“ Николай Малинов от руския президент Владимир Путин в Деня на народното единство на Русия е провокация./news.bg/

Тогава нека попитаме тези пишман Безенесари откъде вземат пари за да съществува партията им?! Не вземат ли грантове от чужбина?! И ако е така защо тогава изобщо се обаждат?!

После, нека им припомним, че те не са хората, които ще кажат с коя държава да дружи България и с коя – не. Това е право на българския народ. А 85% от хората в България са русофили и искат приятелски, дружески и братски отношения с Русия и нейния лидер Владимир Путин.

Така че по-добре Безенесарите да отидат на фризьор или да правят нещо друго, но да не говорят от името на народа, с когото нямат нищо общо.

istinata.net

Tagged

1 thought on “БЗНС-то тръгна срещу Русия! Закани се на Владимир Путин!

  1. Този самозабравил се похотливец,попаднал случайно във властта,и изпаднал зад борда,по-добре да се спотайва в мишата си дупка.Кого представлява този човечец?Има ли все още такава партия БЗНС?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *