Бившият вътрешен министър изплака, че Бойко Рашков го тормози, клевети и компрометира!

България отблизо

Бившият министър на вътрешните работи Христо Терзийски отговори на непрякото обвинение, което отправи назначения за негов наследник на поста Бойко Рашков. По-рано днес служебният вицепремиер обяви, че в Кюстендил имало „много интересен случай за купуване на гласове“.

„Там един бивш вътрешен министър е правил тези дни едно събиране с бивш областен управител и един друг, излязъл в болничен. Обсъждали са въпроса как да привлекат 15 хиляди македонци с българско гражданство, които да гласуват тук в нашата страна“, твърди Рашков.

„Разбирам, че служебният министър на вътрешните работи продължава да се старае да влияе на предизборната кампания – от днес и с клеветнически намеци, които, макар и недоизказани, лесно могат да бъдат асоциирани с мен“, отговори в социалните мрежи Терзийски.

„Няма да казвам, че с това се опитва да замаже тоталния хаос, който създаде в МВР. Вероятно има и някаква лична неприязън към мен, което си е негов проблем. Знаем и че наши симпатизанти са привиквани и респектирани в полицейските управления през последните седмици. Само че няма да допуснем изборите да се спечелят „служебно“ – чрез служебното правителство.

Ако има данни за престъпление – да действа с цялата строгост на Закона. В противен случай трябва да понесе отговорност за думите и действията си – нищо, че никой не е гласувал за него – постът изисква министърът да притежава някакво достойнство“, написа още той.

А ние ще попитаме бившия МВР шеф сега ли се сещат за закона и за морала?! Къде беше полицията когато десет години еднолично командваше Борисов?! Или тогава не им беше зле и затова не търсеха много-много кой крив, кой прав?!

Но май няма смисъл да питаме. И без това всичко е ясно.

Tagged

1 thought on “Бившият вътрешен министър изплака, че Бойко Рашков го тормози, клевети и компрометира!

  1. АЗ ПЪК ДА ТЕ ПИТАМ БЕ МУХЛЬО–ЗА КАКВИ СИМПАТИЗАНТИ МИ ГОВОРИШ, НАЛИ ВИЕ В ПОЛИЦИЯТА ТРЯБВА ДА СТЕ ДЕПОЛИТИЗИРАНИ ??? ТОЧНО ВИЕ ЛИ ЩЕ ГОВОРИТЕ ЗА ЧЕСТ И МОРАЛ, ВИЕ НАГЛИ КРАДЛИВИ ПОДЛОГИ НА МАФИЯТА, Я СЕ СКРИЙ–ЧЕ ВЕЧЕ ДОЙДЕ ВИДОВ ДЕН–И ВСЕКИ ЩЕ ПЛАЩА ЗА ЗАСЛУГИТЕ СИ !!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *