Невероятно! „Автомагистрали“ ЕАД имат специална стая със спалня и душ, наречена за благозвучие „спешна първа помощ“

България отблизо
Държавното дружество “Автомагистрали” ЕАД се е обзавело със стая за първа помощ в административната си сграда.
Там обаче липсва задължителният шкаф с медикаменти и превързочни материали. Няма дори един бинт. За сметка на това стаята е оборудвана с всички атрибути на квартира за интимни срещи – двоен креват, санитарен възел с душ с воден масаж и инсталация за подмиване към тоалетната чиния, шкаф с напитки и дори кутия шоколадови бонбони, разкрива bird.bg.

Стаята за първа помощ се намира точно срещу кабинета на зам.-директора Котев на седмия етаж. Няма никаква логика тя да е точно там, защото ако някой пострада и се нуждае от първа помощ той трябва да бъде качван чак на седмия етаж, а после евентуално спускан до линейката.

 

Ключът от стаята се държи от домакина в ЦА на „Автомагистрали“ ЕАД и се предоставя за ползване при необходимост, пише в заповед на директора номер 3-447 от 25 септември 2020 г.  За да се изясни кой е ползвал стаята новото ръководство на „Автомагистрали“ ЕАД е поискало видеоматериали от охранителните камери в коридора, твърдят наши източници,  но до момента те не са предоставени.

 

„Автомагистрали“ е в епицентъра на огромен скандал с раздаване на държавни средства за строежи на пътища на тъмно и авансово на близки до предишната власт фирми. На фона на тези стотици милиони обзавеждането на „стаята за първа сексуална помощ“ е скромно, но необходимостта от нея е твърде спорна, припомнят от bird.bg.

.
.
.
.
.
.

Tagged

2 thoughts on “Невероятно! „Автомагистрали“ ЕАД имат специална стая със спалня и душ, наречена за благозвучие „спешна първа помощ“

  1. БРАВО, НИЩО ЧЕ НАРОДА СЕ ЧУДИ КАК ДА ОЦЕЛЕЕ !!! НАРОДЕН СЪД ЗА ВАС БОКЛУЦИ КРАДЛИВИ !!!

  2. „Нуждаещите се“ са си винаги на работното място. 🙂 Хотелите са скъпи и заплатата няма да им стигне. 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *