Бил Гейтс каза мнението си за ваксините и чипирането! Ето какво ще се случи, според него!

Свят

В последно време доби голяма популярност схващането, че коронавирусът не е пуснат случайно и не се е появил сам. Според много хора, той е само прелюдия към масово ваксиниране на човечеството.

Ваксинирането, според привържениците на тази теория, ще бъде с цел цялото население на земята да се чипира. Тоест, да се вкарат в организма на хората чипове, които да контролират както поведението, така и продължителността на живота. Защото хората смятат, че част от западните елити имат намерение да съкратят броя на хората, понеже нямало да има достатъчно храна, за да оцелеят всички на земята.

Някои дори подозират, че чипирането и унищожаването на хората ще се прави с цел да се осигури още по-сладък живот за една малка група от избрани олигарси, учени и военни.

Засега това са само теории, защото нито е създадена още ваксина, нито е позната, поне на масовата публика, технология, която да вкарва чипове в организма на човека чрез ваксината. Мнозина експерти смятат, че това е невъзможно на този етап.

Но доколко можем да се доверим на думите им е голям въпрос.

Но ето какво коментира самият Бил Гейтс, когото обвиняват като главен организатор на този заговор срещу човечеството.

Милиардерът Бил Гейтс отговори на твърденията, че ще намали световното население чрез имплантиране на чипове, посредством поставяне на ваксина. Той сподели, че такива идеи са доста налудничави и че самият той няма нищо общо нито с тях, нито с някакво тяхно евентуално и предполагаемо бъдещо използване.

Тези „луди идеи“, казва Гейтс, водят до подбуждане на враждебност между хората. Освен това той се притеснява, че около ваксината се разпространяват неоправдани слухове, че е вредна за здравето на хората, а те могат да провокират нежелание за ваксиниране, което пък означава, че коронавирусът ще продължи да убива, допълва Гейтс.

Гейтс припомни за много ефективната ваксина БЦЖ срещу едра шарка, която оставя белег на тялото, служещ като потвърждение за ваксинацията на хората. Но съвременната ваксина, според милиардера, не предполага чипове или нещо подобно, пише в свой материал информационна агенция vesti.ru.

В коментар на ИСТИНАТА ще кажем, че целият въпрос тук е дали можем да вярваме на Бил Гейтс и нему подобните милиардери, които непрекъснато увеличават богатствата си по време на войни, пандемии и други такива бедствия, които връхлитат човечеството. Припомняме, че по време на коронавирусната пандемия световните милиардери и техните корпорации са увеличили богатствата си с 400 милиарда долара.

И това изобщо не говори в подкрепа на твърденията на създателя на Майкрософт. Но истината е, че засега нямаме никакви доказателства, освен конспиративни теории за това, че някой се опитва да чипира човечеството, чрез ваксините срещу вируса.

Важното е, че тези хора, които се обявяват против ваксините и които получиха популярното название антиваксъри, изостриха чувствителността на човечеството къмм тази тема. И сега милиарди хора ще следят внимателно какво се случва около създаването на ваксините. И на евентуалните „създатели“ на ваксини и чипове никак няма да им е лесно.

Автор на коментара Иво Македонски, istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *