Кадиров разби бандеровците и наемниците: Ето какво направи!

Свят

Рамзан Кадиров публикува ново видео от работата на чеченския спецназ в прочистването на Мариупол. 

„Досега бандеровците в социалните мрежи утешават своята аудитория с изсмукани от пръстите успехи на фронтовата линия, нашите щурмови отряди на практика са освободили целия Мариупол“, пише към видеото чеченският лидер.

„Най-интересното е това, че по време на прочистването след прекратяването на огневата съпротива на врага нашите бойци намират все повече доказателства за наличие на чуждестранни наемници в лагера на банедровците. Те обаче, заедно със своите приятелчета, които прославят Бандера, са изчезнали първи от първа бойна линия. И сега се крият някъде като лалугери.

На кадрите се вижда как бойците от Полка на полицията със специално предназначение „Героите на Русия Ахмат-Хаджи Кадиров“ под ръководството на скъпия брат Замид Чалаев са превзели поредните позиции на противника. Видими са следите от пребиваването на чуждестранни наемници и терористи. Така да бъде. С шейтаните ние си имаме стари сметки за изчистване. Най-важното е, че принудихме малцината оцелели да прекарат жалкия остатък от животеца си в постоянно бягство“, пише още Кадиров.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *