Румен Овчаров: Ще ви кажа кой иска да махне Нинова, но не е БСП!

България отблизо

„Управляващите искат да свалят Корнелия Нинова, а не някой в БСП, потвърди Румен Овчаров. Очевидно виждат заплаха в нея.
Някои от факторите в БСП, волно или не, играят по тази свирка“.

Това заяви един от социалистите с най-голямо влияние в най-голямата организация на БСП – софийската, Румен Овчаров.

Той защити прекия избор на лидер и предупреди „бароните“ в партията да не влизат във филма „от скандал в скандал“.

Според Овчаров, БСП не е изчезнала по време на кризата, а напротив – ГЕРБ са приемали нейни предложения, сред които за създаване на комисия за контрол на разходите и за по-ниски ставки на данъка върху добавената стойност.

„Корнелия Нинова или Кирил Добрев?

Не е това въпросът. Въпросът е, че партията иска пряк избор, а в момента върви съпротива“, каза още Румен Овчаров.

Според него съпротивата е от „бароните“ в БСП, които се опитват да си качат цената, но ако направят скандал, няма значение кой ще бъде лидер.

Овчаров обяви за барон лидера на пловдивската структура Георги Гергов, който по думите му бил лидер на първа частна партия – „Георги Гергов-Пловдив“.

Заради изказване в подкрепа на мерките на правителството на ГЕРБ социалисти от страната, в т.ч. и от Пловдив, искат Гергов да напусне партията.

Румен Овчаров каза още, че няма да има голяма промяна в конкуренцията и цените, ако се създадат сто държавни бензиностанции, заради което за него идеята била безсмислена. Той обяви още, че от „трънката“ по-голям контрол над данъчните складове няма да изкочи кой знае какъв заек./Източник epicenter.bg/

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *