Богомил Бонев: Тагарев ще ни умори от смях – няма представа от…

България отблизо

Бившият министър на вътрешните работи Богомил Бонев открито се подигра на настоящия министър на отбраната Тодор Тагарев заради изказването му, че БТР-те, които даваме на Украйна, не можели да се движат, без да е разчистен снегът пред тях.

Ето какво написа Бонев във Фейсбук:

Тагарев може да ни умори от смях. БТР-ите, които харизваме на Украйна, не ставали за фронта и не можели да се движат през сняг. Трябвало преди това някой (Фандъкова сигурно) да разчисти.

Този дали някога е виждал тази руска машина как се задвижва и как върви като всъдеход?

 

Припомняме, че вчера Тодор Тагарев заяви пред журналисти в парламента по повод ветото на президента Радев:

„Тези машини са дадени на създадените Вътрешни войски от 80-те години и не са използвани от жандармерията. За МВР те категорично са с отпаднала необходимост. Това не са машини, с които могат ( бел.ред. украинската армия ) да тръгнат в атака, но в определени условия си вършат работата. Това са колесни машини и не могат да бъдат използвани при сняг, първо трябва да минат снегорини, за да разчистят. За охрана на границата трябва високо проходима техника“, обясни министърът.

Tagged

1 thought on “Богомил Бонев: Тагарев ще ни умори от смях – няма представа от…

  1. …………………… “ комунизма е “ НЕДОНОСЧЕ “ обяви друтарЪт Т. Живков !!!!! ТОЙ имаше точна това в предвид ……..че КОМУНИЗМЪТ създаваше НЕДОНОСЧЕТА като Тодор ТАГАРЕВ…..Велизар Шаламанов Съби СЪБЕВ…….Константин ПОПОВ- ляв крак лява ръка …десен крак дясна ръка и хиляди други като тях КОМСОМОЛ-КОМУНИСТЧЕТА…………………днес верни духачи на НАТО и САЩ и англосаксонско -ционистката пасмина

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *