Божанков зашлеви шамар на българския народ. В 10 точки. Но ще го събори само една

България отблизо
„Миряни, ето ги и тях: 10-те принципа на православната копейка.“ Това написа в профила си в социалната мрежа Facebook депутатът Явор Божанков.

Вижте и целия текст:

 

1. Смяташ Запада за морално деградирал и полужив, а себе си за защитник на здравите, християнски ценности. Западът така и не умира, но шансовете ти да се добереш да заплата в евро от Брюксел нарастват.

2. Цитираш Библията или по-скоро Фейсбук публикации със съмнителен произход. Ти не си я чел, но и обкръжението ти не е. Не можеш да прецениш къде стои Ванга във всичко това.

3. Цитираш Ботев и Левски, но не влизаш в подробности какво са казали за Русия. Убеден си, че тези, които махнаха МОЧА ще чукат камъни в Белене.

4. Страх те е норвежците да не ти вземат децата, за да ги дадат на хомосексуални двойки. По принцип нямаш нищо против да вземат теб, но предпочиташ да си биеш жената тук.

5. Палиш свещ в църква по Великден. Разчиташ на червения конец през останалата част от годината.

6. Нямаш нищо против ге*овете, но да не ти налагат джендър идеологията в училището и пред блока. Пред блока, ако държат могат само да изчистят, защото ти си над тези неща.

7. Вземаш грантове в евро от Брюксел, но браниш българския лев. Мразиш Щатите, но харесваш Тръмп. Не одобряваш тероризма по принцип, но в момента харесваш дори Хамас. И друг път си подкрепял терористи.

8. Вярваш, че в Русия се живее хубаво, Унгария при Орбан върви добре, а Ким Чен Ун щеше да се справи чудесно, ако не беше Сорос. Ти обаче си патриот-християнин. Децата ти учат на Запад. за да има място за обичните ти ближни на Изток.

9. Не вярваш, че американците са стъпили на Луната, но си убеден, че имат оръжие, с което влияят на климата по цялата планета. Все пак тук вдигнахме 111 метров пилон, а „краварите“ имат само някаква джендър изг*зица – NASA.

10. Цитираш Бай Ганьо с увереност. „Антигерой“ и „какво е искал да каже авторът“ не означават нищо за теб.

Б.Р.

Божанков, колкото и да се пениш, никой не уважава предателите!

Всяка твоя точка може да се обори с цифри и факти.

Но заслужава ли си да опонираме на НЯКОЙ, който е  НИКОЙ? 

Tagged

2 thoughts on “Божанков зашлеви шамар на българския народ. В 10 точки. Но ще го събори само една

  1. Този боклук говори за управляващите нали? Не за обикновените близо 7 милиона хора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *