Борисов: Болните ще боледуват, здравите ще работят! Никого няма да оставя гладен! През април ще оправя държавата!

България отблизо

„В началото затваряхме държавата, защото не знаехме какво е. Да, даде ефект. Сега знаем какво е. Сега знам, че самодисциплината – само това ни спасява. По 500 оздравяват, те трябва да работят. Държавата няма да спира. Психиката на народа трябва да е стабилна. Страшно гадно, но е преодолимо“, каза Борисов.

„Имаме всичко за следващите месеци – гладен няма да оставя никой. Ваксините започват да излизат.

Февруари март, април ще изправя държавата.

Не се подвеждайте по лъжите, те целяха пуч. Те искаха да няма парламент, да не може да се взимат решения, да няма финансиране на системи, държавата да се срути, да кажат Бойко е виновен и да направят президентска република, но няма да стане“, разкри Борисов плана на противниците на държавата и държавността, които използват всеки случай с фейк новини и манипулации за удар по правителството.  “

12-и ден. Надявам се скоро да съм сред вас. Силен съм. Разчитам на моите юнаци – докторите, сестрите лекарите – сменяйте протоколите, сменяйте антибиотиците, вие разбирате повече. Помагайте на всеки един човек“, разкри Борисов за състоянието си.  Премиерът отново призова:

„Не вярвайте на смрадливите. Това е престъпление, което правите, да лъжете от мое име“.  „Пазете се. Хватката е да се пазим и да не се заразим повече от необходимото, масово“, призова още премиерът.

А откъде знае, че през април ще е премиер, остава само да гадаем.

Tagged

1 thought on “Борисов: Болните ще боледуват, здравите ще работят! Никого няма да оставя гладен! През април ще оправя държавата!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *