Борисов в Родопите: Грижа се за народа, няма село без джамия!

България отблизо

„Сега научихме селата, докато правим пътищата. Населението вижда, че българската държава се грижи за мюсюлманското население тук, както за всички в страната. Затова им така им докривя, като Ердоган каза, че Бойко Борисов се справя добре. Към християни, католици, арменци и мюсюлмани има еднакво отношение“, заяви той.

„Много сериозно строим в Северозападна България. От Видим, през Монтана, Ботевград – Мездра, където строежът върви много добре, както и АМ „Хемус“. В прохода Петрохан също се строи усилено. Ние от наша страна сме готови с проекти и всичко. Работим за строежа на магистрала Русе – Велико Търново“, посочи Борисов.

„Днес е най-хубавият празник за мен и за всички християни. На моите опоненти им казвам, че няма село и град без джамия в Родопите. Някои имат по две минарета. Ако ние не се отнасяме с разбиране и загриженост, след това други ще им направят анализите“, допълни той.

 

Премиерът се срещна и с възрастни хора от региона.

„В сряда ще приемем решение за добавките към пенсиите и за януари. Това каза премиерът Бойко Борисов при посещението в Западните Родопи.

 

„Днес е хубав празник. В сряда ще приемем решение за добавките към пенсиите и за януари. Докато има пандемия, така ще бъде“, допълни премиерът.

Tagged

1 thought on “Борисов в Родопите: Грижа се за народа, няма село без джамия!

  1. Заради своята изборна победа е готов да придаде своя род и родина на съседи и да слуша мълчащите пред престъпното му минало европейски страни и САЩ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *