Борисов заплаши: Мафията иска да ме свали! Няма да се дам, защото са некадърни и не могат да управляват!

България отблизо

„Мафията иска да свали правителството. Виждате, че целия хазарт и контрабанда е на улицата срещу нас и си намериха водач. Това ми дава основание да считам, че не трябва да им се дава оставка. Хиляди хора на ден ми пишат и ме молят да не ги оставяме, защото виждат какво идва и колко са злобни и арогантни. Хората ги е страх“, обяви днес премиерът Бойко Борисов.

 

„Искат оставка, но не знаят какво да направят. Ако имаше подготвени хора, с удоволствие щях да ги оставя да управляват. Още повече с тази криза, която се развива по света, ще видите какво ще последва следващите месеци“, поясни министър-председателят.

 

Премиерът проверява заедно с вицепремиера Томислав Дончев нов център за възстановяване на деца, който е от семеен тип в с. Опицвет

В него има условия за спорт, плувен басейн и всички удобства, за да бъдат децата със семействата си.

 

 

По време на инспекцията местен жител специално спря, за да поздрави премиера и му пожела: „Жив и здрав да си! Като работиш и строиш, ще има къде да се снимаш“, каза мъжът от Петърч.

 

„Имате много подкрепа и ви обичат хората. Младите сме с вас“, отчете още той и думите му бяха подкрепени от кмета на Петърч и заместниците му.

 

„В общината ни се върнаха много млади хора. В администрацията ни средната възраст е 35 години. Това говори повече от всичко“, казаха те и отчетоха, че софиянци идват да работят в община Костинброд.

 

Борисов пък ги зарадва, че скоро част от магистрала „Европа“ ще бъде отворена и така още по-лесно ще могат да се придвижват. След това обеща да ремонтира и околните пътища: „Ако е казал Господ, в началото на ноември месец ще открием първата част на АМ „Европа“. 

Министър-председателят коментира и темата с коронавирус пандемията като посочи, че страната ни успява да се справи.
„Пандемията в Европа се върна. В България засега я контролираме добре, за да може животът да си върви и хората да не се плашат и тревожат“, допълни Бойко Борисов.

„Това толкова ги дразни другите – че няма какво да покажат, а ние строим и работим. Не говорим в бъдеще, а в настояще време и само показваме. Затова искат оставка, но няма да има, защото не виждат кой е по-способен. Ако имаха способни хора, с удоволствие щях да им оставя да управляват. Но идват тежки времена и не можем да оставим държавата при тази световна криза на който и да е.

Мафията иска да свали правителството. Виждате, че целия хазарт и контрабанда е на улицата срещу нас и си намериха водач. Това ми дава основание да считам, че не трябва да им се дава оставка. Хиляди хора на ден ми пишат и ме молят да не ги оставяме, защото виждат какво идва и колко са злобни и арогантни. Хората ги е страх“, обяви премиерът Бойко Борисов.

 

Говорейки за хазарта и контрабандата Борисов вероятно имаше предвид призива на бившия хазартен бос с 19 обвнения  Васил Божков, който във Фейсбук призова всички да отидат на протеста утре. „Хунтата ще ви отнеме всичко, ако не ѝ се противопоставите. Време е за отпор. Съберете семействата си, приятелите си, хората, чието уважение сте спечелили и се включете в протеста утре. Силата е в нас“, добави Божков.

 

И написа още: „Работодателите в България преживяват най-мракобесните времена след 9.9.1944г. За чуждите инвеститори страната ни е сигурен начин да загубят парите си. Едрият бизнес е или заграбен, или унищожен. Над 30 000 човека останаха без работа само след незаконните действия срещу компаниите ми.

Обръщам се към представителите на средния и малък бизнес, които са жертва на рекета на #хунтата или им предстои да станат. Средните нива на властимащата шайка също имат своите апетити. Ако смятате, че ще оцелеете, като не им се противопоставяте – грешите. Трудът ви ще бъде унищожен, служителите ви репресирани, името ви поругано. Срещу вас са хора, които не могат да създават, а само да паразитират“.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *