Борисов изненадващо: Знам кой снима спалнята ми и чекмеджето. С Киро заедно можем да го открием!

България отблизо

По време на днешното си участие по bTV водещият Златимир Йочев поиска Бойко Борисов да разкрие детайли около Мата Хари и снимките с кюлчетата, които в момента се разследват. Той попита експремиера дали все пак ще каже кой го е снимал и възможно ли е това да е бил президентът Радев. 

„Когато дойдат Кирил и Лена и ги питате за парапета, ще кажа кой ме е снимал в леглото. Аз се уморих да отговарям на едно и също. Заклех се във всичко, че не съм имал кюлчета, нито съм имал жена банкерка, с която съм живял. Ако имам скрити пари, ще са при нея, а не в чекмеджета. Схемата беше елементарна, но сработи“, отговори спокойно Борисов.

 

„Винаги съм бил народен човек. И в тоалетната ме записваха. И к’во като ме записват? Сложиха ли ме пръв“, изтъкна той.

Водещият попита дали все пак има някаква идея кой може да стои зад записите.

„Записва ме най-вероятно същият, който записа Кирил Петков и Лена с парапета. Питайте Петков кой го снима с Лена на парапета и ще се обединим, за да го намерим. Имаме еднакви неволи и еднакви врагове. Както ние гадаем за моите снимки и записи, така може и те да гадаят. Никога не съм имал кюлчета, никога. С евро съм работил, но само с командировъчни пари“, категорично отсече Борисов.

 

„Скоро ще бъдат оповестени данните на българската и европейската прокуратура“, заяви Йочев.

„Разбира се“, завърши Борисов.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *