Става страшно: Руската армия продължава настъпленията!

Свят

Агенциите ТАСС и „Интерфакс“ съобщават, че руските въоръжени сили са възобновили настъплението си, като са разгромили противника на десния бряг на река Бахмутка в посока Донецк.

 

Генерал Суровикин докладва на Шойгу и за „възобновено настъпление в определени важни  направления“. Освен по десния бряг на река Бахмутка, Суровикин докладва, че се провеждат активни действия за блокиране на града от южна посока, а в източната част на Артьомовск се водят и улични сражения.

Командващият руската групировка войски в Украйна ген. Суровикин също така докладва на министъра, че настъплението за освобождаване на Маринка и Първомайск напредва успешно, а освобождаването на Павловка в южната част на Донецк е пред завършване.

Така в най-скоро време Русия ще превземе Донбас, а по-нататък следват другите градове. И това се прави преди да дойде очакваното подкрепление от 30 тактически бойни групи, всяка от които по 10 000 войници. Тази 300 хилядна армия с мощен удар ще довърши работата на Руската федерация в Украйна.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *