Борисов изпълнява ТАЕН антибългарски ПЛАН? Цяла България се превръща в нещо ЗЛОВЕЩО!

България отблизо

Явно Вождът на ГЕРБ  не е чел великолепното произведение на Петко Рачев Славейков „Изворът на белоногата“, защото той бе единственият премиер на европейска страна, който отиде на поклонение в Истанбул, при откриване на новото едноименно турско мега летище.

А Петко Славейков разкрива, че всички обещания, подаръци и хвалебствия на Турция имат само една цел. Да превърнат България във вечен протекторат или колония на Турция. И в крайна сметка да я присъединят към новата Ердоганова Османска империя.

При това, Борисов не само отиде на откриването, но и се разсипа в приветствия към Ердоган. За него било чест и удоволствие да присъства, заедно с Ердоган, при откриването на новото летище в Истанбул.

„Вярвам, че откриването на новото летище символизира както нашите досегашни съвместни успехи, така и бъдещото ни сътрудничество, взаимно доверие, толерантност и мир“, заяви премиерът, цитиран от frognews.bg.

Това изказване предизвиква само насмешка, понеже нито Борисов, нито България имат нещо общо с построяването на новото турско летище. Не е ясно също за какви съвместни успехи и бъдещо сътрудничество говори Вождът, при положение, че Турция е страна с мощна икономика, а ние сме най-бедната държава в Европа. При това икономиката ни е разнебитена и няма какво да предложи на Турция за онова, което Борисов нарича „бъдещо сътрудничество“.

Нека сме наясно. Нямаме нищо против съвременна Турция или турския народ. Но „приятелството“ с Турция, към което Борисов тласка страната ни, вече придобива зловещи размери. България е пълна с джамии, много повече на глава от населението, отколкото има в самата Турция. Турски бизнесмени са завладели цели региони като Шуменски, Разградски, Кърджалийски и т.н. В районите с турско население вече почти не се говори на български. Дори в държавните учреждения. Само преди година избухна скандал с турския посланик у нас, който използва тогавашния председател на ДПС Лютви Местан, за да проникне в ръководството на държавата ни. И да превърне ДПС, българския парламент и правителството на България, в структури подвластни на чужди интереси.

След като превратът не успя, Местан избяга в турското посолство в София.

Всичко, което изброихме дотук е съвсем малка част от онова, което се случва в България. И което постепенно я превръща в придатък и колония на Турция. При това положение не можем да говорим за някакви „съвместни успехи“ или за „сътрудничество“ с Турция.

Нещо повече. След като Русия удари през пръстите Ердоган, и му показа, че не трябва да нахлува в славянска и православна България, и след като българският народ много ясно и непрекъснато показва, че не иска съюз с Турция, а с Русия, Борисов и неговите турски и западни господари трябваше да сменят подхода.

Западът разбираше, че не може по никакъв начин да откъсне България от Русия. И затова пусна в действие коварен план. Целта бе, чрез Борисов, да бъде натикана България в ръцете на Ердоган. И по този начин, постепенно, нашата страна да бъде откъсната от Русия. За да бъде насила вкарана в орбитата на новата Ердоганова Османска империя.

Точно затова Борисов непрекъснато се целува с Ердоган. Затова разрешава религиозното и икономическо нахлуване на Турция в България. Затова се прави и висше мюсюлманско училище у нас. Затова единствен той, от цяла Европа, присъства на всички тържества в Турция.

А за никого не е тайна, че вече Турция навлиза и с военна сила в нашата държава. Защото ние нямаме самолети да охраняваме небето си. И то се охранява от уж натовски самолети. Които обаче идват от турските военни летища.

Остава турски граничари да започнат да патрулират по границите ни, понеже ние и гранични войски нямаме.

А най-лошото е, че след като „патриотите“ влязоха във властта, по тази тема изведнъж спря да се говори. А тайният план си действа. И няма кой да го спре.

Освен ние, българският народ. Защото Борисовите воаяжи в „братска“ Турция съвсем не са безобидни.

Автор Иво Македонски, istinata.net   

Tagged

4 thoughts on “Борисов изпълнява ТАЕН антибългарски ПЛАН? Цяла България се превръща в нещо ЗЛОВЕЩО!

    1. Ние, Българите, изгонени в чужбина от постиженията на герб. каза:

      От такива дипломати и гражданя сме на този хал, Стефка ли си Стефан ли си?!. Да даваш задник под наем ли наричаш „дипломация по демокрация“ ?!. Ако е така, давай собствения си, а не на народа.

      1. ПОСТЪПКИТЕ НА БОРИСОВ НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ДИПЛОМАЦИЯТА……… ТОВА Е БОЛЕСТНО СЪСТОЯНИЕ С МЕДИЦИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ…НАРЦИСИЗЪМ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *