Борисов: Лилито е много необходима за България, тя я представя и е представителна жена!

България отблизо
Задълженията на министър Лиляна Павлова не приключват с официалното закриване на европредседателството, а с официалното приключване на трио председателството, както е залегнало в програмата на ЕС, заяви премиерът Борисов.

Освен това министър Павлова е председател на Съвета по европейски въпроси към Министерския съвет, подчерта премиерът. Той добави, че Павлова ръководи заседанията на СЕВ и координира изготвянето на проекти и планови документи. На Павлова е възложено да координира Седмата годишна среща на страните от Централна Европа и Китай, която се проведе на 6 и 7 юли.

Взехме решение тогава да се създаде партньорски център в България, възложено е на министър Павлова да координира работата на този център, каза още Борисов.

Тя е добър специалист и е необходима за България, обобщи премиерът.

Колко е добра и колко необходима, не смеем да коментираме.

Колко е представителна – също.

Но Борисов пази своите хора до дупка и ако трябва, ще направи още десет министерства и сто комисии и агенции, за да има за всеки по нещо от баницата.

 

Tagged

1 thought on “Борисов: Лилито е много необходима за България, тя я представя и е представителна жена!

  1. Лиляна Павлова е непросветените, наггла, брутална, като Борисов и всички министри. Дебели, груби и недодялана, без всякаква култура и възпитание. Такива престъпници според Божието Слово, трябва да бъдат публично линчувани и пребити с камъни. Полицаите трябва да защитават и пазят народа, а не престъпниците и да застанат на страната на ограбените и беззащитните, а не да пазят престъпниците, крадците и убийците. Армията-също. Станете, да се освободим.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *