Борисов: Моля те, Слави, направи правителство, ще те подкрепим! Иначе Бойко Рашков ще вилнее и чегърта!

България отблизо

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов изброи изказванията на протестните партии преди изборите и след това на извънреден брифинг на ГЕРБ.

„Който има време да слуша, който няма – да не слуша. 10 април 2021 г. Корнелия Нинова по БНТ: Ако Слави Трифонов предложи кабинет и му е необходима нашата подкрепа, ние ще му я дадем.

На 13 юли – БСП казва няма да подкрепи правителство и мерките, предложени от Слави Трифонов. 20 април 2021 Манолова казва: кабинетът ще бъде предложен от Слави Трифонов. Ще има подкрепа и над нея няма да има никакви чадъри и договорки. На 13 юли Манолова дава предложение – която партия вземе мандата, да предложи кабинет.

На 13 юли Хаджигенов каза отказваме да участваме във фейсбук република, шоу република, мерси, това е нещо, срещу което се борим.

На 18 април 2021 Христо Иванов – Демократична България очаква от Слави Трифонов кабинет на промяната. Слави е най-готин.

На 24 април Иванов продължава: „Да, България“ има силен потенциал да подкрепи управление на промяната на Има такъв народ. Същия този господин каза: Искам да поздравя избирателите и колегите от ИТН за подобрения резултат.

Ако някъде има спад с милиони, то е при слави Трифонов. В гърдите си всеки ден се биеше, че са го подкрепили 2 млн. българи на референдума.

А какво е казал Борисов на 30 юни в с. Вълнаре: „Когато българите, и Манолова, и Иванов са българи, осъзнаят кой стои зад Слави Трифонов, ще бъде късно.

„Ето какво е казал Бойко Борисов на 30 юни в село Вълнари: Когато българите осъзнаят кой стои зад Слави Трифонов, ще бъде късно. Това е казал Бойко Борисов. В Дулово казва същото. В смесените райони, ако видите, как са преливани гласове към Слави Трифонов, ще се върнете на моето изказване кой стои зад Слави Трифонов. Борисов казва на 12 юли: Не очаквам ИТН въобще да успее да прокара правителството. Планът е Бойко Рашков да вилнее, докато изчегърта колкото може повече. На 13 юли уважаемият Тошко Йорданов, в „Капитал“, Мисия 121. Неслучайно Христо е в средата, а Мая вляво“, показа Борисов.

Абе хора, вие щяхте да ме чегъртате, аз не ви искам , вие сте токсични, през всичкия този рекет и тормоз, който продължава и сега. Новото синьо, къде е в 16 области, 8 има Слави.

„И сега какъв е планът – да продължи Бойкорашковщината, Минековщината, за да може едноличната диктатура на Радев да продължава. Единствените, които се биха с партия ИТН е партия ГЕРБ,

Откъде накъде ми говорите за служебна джипка на 16 г при свръх скъпия мерцедес на Радев.

Не подкрепяме правителство – остава Бойко Рашков, подкрепяме правителство – Слави. Кое е по-малкото зло?!“, запита риторично Борисов.

„Умолявам те Христо, умолявам всички скафандри. Ако оставите народа на Румен Радев. Стотици милиони левове похарчихме за изборите, а няма за лекарите. Ако ни вкарате в нови избори, водени от Румен Радев, ще съсипем държавата.

„Единият си назначил 16 съветници и си прави кабинета по фън шуй. Съберете се, нямаме бюджет, трябва да имаме план, вижте какво става във Франция, Гърция, хиляди ваксини ще бъдат хвърлени в канала. Направете си правителство, поемете си отговорността, че 2 месеца говорихте срещи Бойко и ГЕРБ. Една дума нямаше срещу Слави и кой стои зад него. Управлението на държавата не е шоу. Това е много къртовска работа, много експертна работа. При мен всичко беше във възход, каза Борисов.

„Умолявам те Слави, направи правителство с 40 министри. Пропуснал си МОСВ. Направи по 1 министър на реките, по 1 на водите, следователите, прокурорите, да има за всички. Айде не за 40, 41 министри. Умолявам те, братко, дай им постове на тия, ще съсипят държава“, обърна се Борисов към лидера на ИТН.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *