Борисов: Няма по-нахални и алчни от комунистите. Ако ги изберете, ще опоскат хазната!

България отблизо

След БСП винаги взимам управлението на дефицит, винаги с празна хазна. Винаги! Това заяви пред журналисти в Ямбол министър-председателят Бойко Борисов.

 

„От тях винаги взимам управлението на дифецит, винаги с празни казани“, каза премиерът, който инспектира ремонта на болницата в Ямбол. Срещна се на място с кмета и главния архитект, прегледа и строителните книжа.

„Даже Станишев ме „почерпи“, тръгвайки си, като вдигна пенсиите с 10%, без да има пари в бюджета. При втория път като си тръгнаха вдигнаха с 280 млн. лева заплатите на полицаите, без да има финансова обезпеченост“, допълни премиерът Бойко Борисов.

 

„Обаче как говорят в София, ако ги чуеш. Аз като се заслушам и си викам – това за къде ми говорят?!“, продължи по адрес на БСП Бойко Борисов. И добави за магистрала „Хемус“ – „ако е било лесно, комунистите да са го направили“. И обеща за довършване на ремонта на болницата – „утре, да мине постановлението. Давам ви парите и се оправяме!“

 

На препоръката на гражданин, че трябва да се мисли за вертикалните връзки между Северна и Южна България, Борисов вметна: „Ходил ли си в Габрово?! Тунела видя ли го? Мостовете видя ли ги? Това не е ли вертикала!“

„Хората не знаят какви грандиозни строежи се правят. Виж, ако намериш тераса, идват веднага, но тези тунели и мостове под Стара планина въобще не са им интересни“, продължи Борисов.

 

После премиерът се върна в спомените си към строежа на „Дунав мост 2“.

„Имаше само 3 или 4 колони на „Дунав мост 2″ и като паднахме от власт, Орешарски и Миков отидоха да откриват моста. Боже, какви нахалници! По-нахално от комунист няма“, завърши премиерът Борисов.

Б.Р. А ние имаме само един въпрос към Борисов: Колко са ни заемите, колко остана в държавната хазна и колко беше откраднато от хората му.

Отговор не чакаме…

 

Tagged

1 thought on “Борисов: Няма по-нахални и алчни от комунистите. Ако ги изберете, ще опоскат хазната!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *