Борисов отново СКОЧИ на Румен Радев: Вижте какво иска да направи!

България отблизо

Относно внесения от БСП сигнал до ЦИК и СЕМ срещу премиера, заради нарушаване на правилата за финансиране на предизборната кампания, както и за нарушаване на правилата за предизборна агитация, Борисов коментира, че социалистите силно го надценяват, ако смятат някои от неговите действия за предизборна кампания.

Той бе категоричен, че не вижда никакво основание в тяхното искане да излезе в служебен отпуск до евроизборите и даде пример с президента Румен Радев.

„Когато си изпратиш шефа на пресцентъра за водач на евролистата на БСП, е ясно че имаш политическо отношение. Трябва ли и той да излезе в отпуск?„, запита риторично министър-председателят.

Първо, Румен Радев не е изпращал никого в евролистата. Просто Елена Йончева разбра, че не може да работи като чиновник и затова се махна от екипа на президента. Второ, Борисов, както винаги, използва тенденциозно фактите и ги интерпретира превратно. А всъщност, именно Борисов е председател на политическа партия. И то управляващата политическа партия, която се бори за своето оцеляване. Така че, точно той има интерес да манипулира и да организира предизборна кампания с нечестни средства. Но всичко това, премиерът удобно го премълчава. Само че колкото и да се опитва да скрие истината, тя винаги излиза наяве.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

1 thought on “Борисов отново СКОЧИ на Румен Радев: Вижте какво иска да направи!

  1. Скочил
    му е на дедовия !? Президентът хич, не бръсне и за слива тиквата !?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *