Борисов побесня след питане за „Барселонагейт“: За чужди деца ли да давам ДНК-проба?

България отблизо
„За чужди деца да давам проба? Вие дадохте ли проба за вашите деца?… Айде да вземем на всички деца в София ДНК, и на вашите да вземем, искате ли?“. така гневно реагира в парламента Борисов на въпрос за ”Барселонагейт”.

Информацията беше разкрита от документите, предадени от обвинението в Народното събрание – предложението за теста за бащинство е направено формално като опит на прокуратурата да открие евентуален мотив на Борисов за финансово престъпление в полза на манекенката Борислава Йовчева и нейната малолетна дъщеря.

 

Той обвини бившия главен прокурор Иван Гешев, че се занимавал с него само като част от кампанията си да „направи политическа партия, за която вие знаехте от месеци“.

 

Борисов попита защо доскорошният главен прокурор не „закачил“ нито веднъж ДПС, БСП и ИТН.

 

„Нито съм участвал в свалянето на Гешев, не познавам никой от прокурорската квота, нито в избора на Сарафов“, обяви още той на въпроса за съмненията за политически натиск върху Висшия съдебен съвет при отстраняването на Иван Гешев.

Tagged

1 thought on “Борисов побесня след питане за „Барселонагейт“: За чужди деца ли да давам ДНК-проба?

  1. Спомням си когато Борисов обяви: „и аз си имам една милата, като изляза от политиката, ще се оженя за нея“. Коя ли е „милата“?Това беше преди да започне този скандал.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *