Борисов скочи срещу харвардите и каза кои две златни кокошки на България са профукали!

България отблизо

Бившата енергийна министърка от ГЕРБ Теменужка Петкова реши да осветли още една схема, свързана с Плана за възстановяване и развитие.

По думите й злоупотребата лъсва на стр. 109:

Там пише дословно: „От Българския енергиен холдинг да бъдат извадени електроенергийният системен оператор, който е гарант за сигурността на България и „Булгартрансгаз“. Забележете“, каза Петкова.

„Двете златни кокошки на българите така отиват в чужди ръце. Ето, ето ви промяната“, каза Борисов.

По думите на Теменужка Петкова пък, тези две търговски дружества вече са на масата на продажба. Борисов допълни, че купувачите им даже вече са известни.

В момента нашият газ по договора въобще не ходи в Гърция. Той си е в нашите тръби, само го префактурират и печелят милиони“, каза Борисов.

Някой минал и ми оставил в централата снимки, че България изнася оръжие за Украйна. А вчера Петков така говори, ако слушаш, по същото време и Йотова, Кирил Петков, Николов и Нинова не мога да се ориентирам. Гледам ги снимките на същия самолет дето буди и Бургас и София“, каза той.

„Аз съм служил на такава машина. Мотострелковите войски се движат с такива машини“, подчерта Борисов.

Според него пиарът на коалицията ще им изяде главата. Ето ги, бойни верижни машини, според мен не е танк, а е берден. Казват обаче, че не изнасят. Те се подиграват един с друг.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *