Борисов: Структурите ни смятат, че с ПП, ДБ и ДПС ще е най-устойчивата евроатлантическа коалиция. Ще направим правителство!

България отблизо

Структурите ни отказват да правим коалиции с БСП. Считат, че с ПП, ДБ и ДПС ще е най-устойчивата евроатлантическа коалиция, която няма да даде на държавата да мръдне в никаква посока с нашите евроатлантически ценности. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в предаването „Лице“ в лице“ по БТВ.

Конституционно мнозинство, ясно управление, прозападно, проевропейско, пронатовско. Ние го доказахме в последния месец и половина. Няма значение дали с процент-два някой ще е отгоре, каза още Борисов.

Малко по-късно обаче той се ядоса  на водещата на „Лице в лице“ Цветанка Ризова. Това стана след нейните думи, че депутати на ГЕРБ са бойкотирали икономическата комисия.

„Няма повече да търпя внушения“, закани се той.

„А защо не ме попитахте за закона за пране на пари защо не влязоха Да, България и ПП?“, каза лидерът на ГЕРБ.

„Ще ги питам“, отговори Ризова.

„Досега не сте ги питали. Както на вас са ви написали да ме питате, а вчера беше Асен Василев, и не го питахте“, продължи Борисов.

„Ей сега тук трябва да замълчите, г-н Борисов. Замълчете за една секунда. Никога досега, нито в една секунда, някой ми е писал въпросите. Аз си ги пиша, имам си начин на работа“, обясни тя.

„Виждам че са написани“, каза на свой ред политикът.

„В този живот, откакто се помня чужд въпрос не съм задала“, затвори темата журналистката.

 

 

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *