Борисов с грозен удар срещу Радев: Неговите хора са хем крадливи, хем не могат!

България отблизо

Пак ще ги бием много, защото хората видяха, че не могат. Крадливи и не могат. Един Път на Копринката – това е, което създадоха по образец за корумпирана държава. Затова няма пари в държавата.

 

Това заяви в Пловдив лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Казва Асен Василев, че има пари, а вчера теглят половин милиард. И 30% по-малко за докторите. Това са нашата армия. 200 души са умрели за 2 дни. Средно с по 80 души на ден гине нацията. И млади хора вече умират. И я карат все едно няма пандемия…

Водещите по централните телевизии – то се гушат, то една лой тече… Особено със Спецов какво интервю гледах по bTV. Леле майко! Той измамил, взел куха фирма, човекът го няма, дано е жив! И мазни… Па ме кани да му давам сигнали за Пътя на Копринката. На него точно!”, възмути се той.

Коментирайки привикването на хора от ГЕРБ в пловдивската полиция и забраната за агитация, Борисов заяви, че „нямат друг шанс”.

„Те се провалиха два пъти и хората очакват същото. И като ги гледат как се карат, как ще направят редовно правителство. Можеха Слави да си направят правителство, имаха пълно болшинство. И сега какво ще се промени? Ще се заобичат или няма да си говорят пак за постове? Как ще го сторят? Те само това правят – тормоз, данъчен, върху всичко.

Хиляди хора от ГЕРБ са подложени на този тормоз. И Спецов мисли, че ще спрат да го сочат с пръст“, добави той.

Относно машинното гласуване, лидерът на ГЕРБ заяви: „Да, България” пратиха писмо същото, което аз го говорих преди 2 месеца. Никой не знае какъв ще е кодът на машините, софтуера кой ще го пише, какво ще се случва с флашките, кой ще може да се логва в него отстрани, защо не искат да броим хартиените квитанции.

Ако беше хубаво машинното гласуване, Европа щеше да гласува с машини. Но не гласуват, защото има манипулации.

Мисля, че сега ще се уплашат още повече и ще затворят държавата, за да може да тече агитацията на кандидат-президента. Румен Радев да се разхожда хем като президент, хем като кандидат-президент с държавната охрана. Защо не го критикувате него? А мен за джипката. Радев си обикаля предизборно – Благоевград, Банско.

Ако така върви кризата, ще уплашат старите хора и няма да гласуват заради коронавируса“, каза още той.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *