Борисов: Ще спасим България от спасителите й. Стига толкова промяна!

България отблизо

Хората са умни и имат инстинкт, кога трябва да се направи промяна, и кога трябва да се приключи с промяната. Това заяви на среща със симпатизанти в София лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, излъчвана на живо във фейсбук.

Борисов заяви, че в резултат на неговото управление България е била готова за членството в еврозоната, но безогледното харчене на пари от страна на ПП-ДБ е довело до провал. „Еврозоната беше готова, а те я провалиха с безогледното харчене на пари. Това са фактите“, подчерта лидерът на ГЕРБ.

Той отбеляза, че сглобката е съществувала около 10-11 месеца, която отвън е изглеждала прилично, но от вътре е имало само проблеми – огромни дефицити и никакви реформи.

Лидерът на ГЕРБ подчерта, че само от „Балкански поток“ страната ни е спечелила за няколко години 1,3 млрд. лв. Той обърна внимание и на факта, че след „изключително антируските действия на Промяната, в България има изключително руски газ“.

„Нищо няма да правим с тях – или те ще спрат да преиначават, или тези служебни правителства може да изкарат много дълго“, заяви лидерът на ГЕРБ по адрес на ПП-ДБ.

Дайте, седнете и да направим нещо стабилно след изборите, призова той. „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“ са много хубави партии, но вече при следващото управление хората без интегритет, които се „оцапаха“, няма вече как да са министри, обяви Борисов.

„Нашето лидерство става вече изключително необходимо да спасим България от спасителите, как да се осовбодим от спасителите вече е проблемът, за всички е проблемът“, допълни той.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *