Боян Чуков разкри кой ще спечели изборите в САЩ и какви са истинските отношения между управляващи и опозиция в България

Свят

Рон Десантис се отказа от президентската надпревара в САЩ в полза на Доналд Тръмп. Това рязко повиши вероятността Доналд Тръм да стане за втори път президент на САЩ. Но понеже става въпрос за „демократична“ надпревара в страната на окончателно и безвъзвратно победилата демокрация, то ще бъде наивно да се счита, че няма начини чичо Дони да не бъде спънат по пътя към Белия дом.

Първо, може да му бъде забранено да се яви на изборите с масови съдебни фалшификации.

Второ, да бъде елиминиран физически по стара американска традиция.

Трето, неочаквано да се появи нова ярка фигура от Демократическата партия, която изненадващо да победи Доналд Тръмп. Това е малко ненаучна фантастика, но Мишел Обама не става за тази цел.

Четвърто, да избухне световна война и президентските избори да бъдат отложени.

Пето, отново да се приложи класическата електорална формула „ала-бала“ (фалшификации) в полза на Джо Байдън.

Към днешна дата е абсолютно ясно, че Джо Байдън няма как да спечели по честен начин президентските избори.

Но това няма никакво значение за „дълбочинната държава“. Доналд Тръмп има дълбока британска връзка и тя може реално да му бъде от полза по най-неочакван начин.

И още веднъж за „демократичните“ избори

В Давос в беседа между Клаус Шваб и основателя на Google Сергей Брин бе коментирана ползата от ИИ (изкуствен интелект). Според Клаус Шваб ИИ разпознава перфектно нагласите на електората и посочва победителя, без да допуска грешка.

Накратко, предлага се овехтялите „демократични процедури“ да се изхвърлят на боклука. Този път за проекто нововъведението в Давос се говори директно, а не се овъртолват неприлично нещата.

Нашият Кирчо Интелекто изпревари Клаус Шваб и Сергей Брин. Много преди тях по негов харвардски начин нарече „ала-бала“ универсалния ИИ.

Системата „ала-бала“ работи перфектно във Франция. Не само у нас. Тя направи Маню Макрон президент на Франция, а той вкара във властта множество малки макрончета като Габриел Атал и неговия съжител Стефан Сежурне.

Първият стана премиер на страната на Волтер, а вторият външен министър. И тримата се появиха от нищото.

Нещо подобно е и Риши Сунак. А как спечели изборите в САЩ Джо Байдън? След образцово проведена електорална „ала-бала“!

У нас в България също плеяда дихатели се появиха от никъде. По-късно разбрахме, че даже някои от тях не са били български граждани. Но преминали през процедурата „ала-бала“, лакирани от „свободните“ медии народът ги „заобича“. Е, не целият, но една достатъчна част от него.

Според официалната версия. ИИ или това, което Кире Интелекто нарича „ала-бала“ контролира 95-97% от медийния пейзаж и социалните мрежи плюс youtube. Диктува резултатите от екзит пуловете и предварителните социологически проучвания.

България е страна на победилата окончателно и безвъзвратно какистокрация, система за управление, която се ръководи от най-лошите, най-малко квалифицирани или най-безскрупулните граждани. Управляващи и опозиция се селекционират от един и същи задкулисен център чрез въпросната „ала-бала“.

 

Политическите „навлеци“ се изхвърлят дискретно от електоралната надпревара, отново чрез цифровата „ала-бала“. На тях чрез съответните алгоритми се ограничава сериозно присъствието в социалните мрежи и големите медии.

Ако някой цъфти постоянно в социалните мрежи и медиите, той е в играта наречена „ала-бала“ или официално „демокрация“. Управляващите поддържат зад кулисите топла връзка с опозицията защото всички те са в дискретната голяма и невидима сглобка „ала-бала“.

Ако не вярвате, то проверете дали има големи държавни фирми, на които за ръководители да са назначени от управляващите… партийни функционери от опозицията, която „беснее“ пред биомасата в парламентарното шапито.

Какво най-важно се случи в последния Давос? Клаус Шваб или по-точно тази част от световния елит, която стои зад него ни обеща през следващата година: нова смъртоносна пандемия „Х“, война и глад.

Тези хора един ден трябва да бъдат съдени като извършили на множество престъпления срещу човечеството.

 

 

 

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *