Британският премиер се включи в атаката срещу Путин! Ето какво зловещо нещо му готвят двамата с Байдън!

Свят

Въпреки приказките за диалог и деескалация на напрежението, САЩ и Великобритания ще наложат на Путин и Русия санкции от Ада.

Те ще отрежат достъпа на руски компании до американски долари и британски лири, ако Кремъл заповяда нападение срещу Украйна.

Това стана ясно днес от изявление пред Би Би Си на британския премиер Борис Джонсън, цитиран от Ройтерс.

Припомняме, че повод за такива санкции може да бъде даден всеки момент от верните им украински оръженосци.

„Планът, който виждаме, е за нещо, което всъщност може да е най-голямата война в Европа след 1945 г. По думите на Джонсън санкциите срещу Русия в случай на война ще отидат много по-далеч, отколкото се говореше публично досега, заяви Джонсън.

Той добави, че решението на Обединеното кралство и САЩ да лишат руските компании от възможността „да търгуват с долари и лири“, би бил много тежък удар за тях.

Джонсън обаче не споменава, че тези санкции ще са много по-тежък удар най-вече за много европейски компании. На практика европейският бизнес, включително и българския,  ще бъде поставен на колене.

И може би точно това е целта на атлантиците, които май вече се отказаха от представката „евро“. Така „евроатлантиците“ се превърнаха в само „атлантици“. И май вече на практика загърбиха Европа в желанието си да се разправят с Владимир Путин. Нещо, което изобщо няма да им се удаде.

Пред Би Би Си Джонсън каза, че руският президент Владимир Путин вероятно не мисли логично и затова заплахата от нови санкции едва ли ще е достатъчна за предотвратяването на руска инвазия в Украйна.

Тези приказки на Джонсън, че Путин е едва ли не малоумен, са обидни за самия Джонсън. По простата причина, че за разлика от британския премиер, Путин не участва в разгулни партита по време на пандемията, заради което сега го разследват в самата Великобритания.

Руският президент си гледа работата и във всеки един момент е на разположение на народа и родината си.

Изобщо не може да се спекулира, че такъв човек не мислел логично, или че бил ирационален фактор.

Може би санкциите не са достатъчни за възпирането на един ирационален фактор и понастоящем ние трябва да признаем, че е възможно Владимир Путин да разсъждава нелогично за това и да не вижда катастрофата пред себе си, каза британският премиер.

Пред Би Би Си той подчерта, че е невъзможно да се проникне в душата на Путин, който управлява Русия от края на 1999 г.

Западняците сигурно не могат да проникнат в душата на Путин. Затова пък руският президент е проникнал в техните души. И отдавна е разбрал какво ги движи.

Жаждата за пари и неограничена власт. Но те никога няма да получат това.

Защото ги има Русия и Китай. И ако Западът не се споразумее с тях, съдбата му ще бъде много незавидна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *