България няма да участва в учение на НАТО в Черно море! Ето от какво се уплаши Борисов!

България отблизо

България e решилa да не участва в учението на НАТО „Посейдон 21“ в Черно море, поради заразяване на членове на корабния екипаж с коронавирус.

Това заяви началникът на Генералния щаб на Румъния Михай Панаит, уточнява РИА „Новости“.

„Този ​​път българският партньор има проблем с пандемията COVID-19 и поради това той отказа да участва в това многонационално учение“, обясни Михай Панаит.

Първоначално седем държави трябваше да участват в международните учения на НАТО: Румъния, САЩ, Франция, Турция, Гърция, Испания и България. Ученията ще се проведат от 27 февруари до 6 март под командването на румънските военноморски сили, съобщава Нюз.бг.

Маневрите ще се провеждат по море, суша и във въздуха. В тях ще участват 13 военни кораба, девет самолета, един камион и подводен робот.

По всичко личи, че Борисов наистина се уплаши от гнева на Русия! Чак дотам, че да откаже да участва в учение на НАТО. И за това има само две причини. Преди няколко дни прокуратурата Му, връхлетя върху единственият българин, когото лично Владимир Путин награди за огромен принос в развитието на приятелските и братски отношения между Русия и България. Този българин е Николай Малинов.

И няма никакво значение, че Гешев връхлетя върху Малинов по заповед на САЩ. Това няма да го спаси от гнева на Владимир Путин.

На всичко отгоре, Николай Малинов е председател на политическа партия „Възраждане на Отечеството“, която има доста добри шансове в предстоящите избори. И то по простата причина, че русофилите в България по последни проучвания са около 4 милиона. Ако само десетина процента от тези българи гласуват за партия „Възраждане на Отечеството“, това са 400 000 гласа. И партия „Възраждане на Отечеството“ изведнъж попада направо в челната тройка партии и има шанс да измести дори ДПС.

Защото русофилите са огромна сила. И само те, с подкрепата на мощна Русия, могат кардинално да променят България. И родината ни да започне да работи за обикновените хора, а не за олигарсите.

Това пиратско нападение срещу напълно невинния лидер на русофилите може да изиграе лоша шега на Борисов и САЩ. защото заради нападението, русофилите ще се почувстват заплашени и много по-масово да гласуват за партията на своя лидер. А това ще е краят на хегемонията на Борисов и САЩ в България.

Страхът на Борисов от Русия е първата и най-важна причина за неочаквания му отказ на САЩ.

А втората причина е почти неосъществимото желание на Борисов да привлече още малко гласове към залязващата си партия ГЕРБ. Защото изборите наближават. А партията му става все по-малка. Независимо от това какво казват придворните социолози.

Затова сега всичко е  ръцете на русофилите. България може да се освободи от пагубната опека на САЩ и да стане суверенна страна. Иска се само едно нещо. Всички ние, русофилите в България да гласуваме масово за партия „Възраждане на Отечеството“.

Тогава ще приветстваме нова, свободна и просперираща България, която вече няма да е колония на никой.

Автор Иво Македонски, istinata.net    

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *