Български анализатор разкри какви планове стоят зад решението на правителството за еврото!

България отблизо

Бившият говорител на Министерството на отбраната Александър Урумов направи остър коментар относно въвеждането на еврото. 

 

„По въпроса за въвеждане на еврото:

Това е поредната димка на едно дълбоко некомпетентно правителство, лабораторно създадено – по подобие на творението на Франкенщайн, което мрази създателя си и иска да го унищожи. Това си причини българският избирател.

Това правителство руши и малкото останала държавност, като пряко обслужва външни интереси и своята лична меркантилност.

И по въпроса за уж въвеждането на еврото:

Благодарение на валутния борд имаме постоянно растящи валутни резерви – по сметки в БНБ, т.нар. котва на борда, да не се бъркат с фискалния хаос на този окаян кабинет.

А благодарение на фиксирания курс на лева към еврото ние практически ползваме плюсовете на еврото, като избягваме минусите.

Например за фалита на Гърция преди десетина години трябваше – ако бяхме в еврозоната – да участваме солидарно в спасяването с милиарди евро от валутните резерви, дето 25 години ги събираме /1997 с въвеждането на борда/.

Така че Кирчо и Кокорчо да не се правят на ощипани, БНБ им е на една крачка, там е единствената експертиза у нас – там са наясно с всичко необходимо.

Само че целият зор на тези крадци е да докопат валутните резерви на България, които ще станат лесна плячка след отпадането на борда при евентуално приемане на еврото.

Отдавна си точат зъбите от кръга “Капитал” – това проклятие за страната ни – много отдавна.

Ето това е истината – неутолима алчност стои зад уж благородните € – планове.

Страшни и безогледни крадци избрахте, които сте гласували за тях.

Преди ако са крали от държавата, сега тези ще откраднат държавата.“

Източник Блиц и Епицентър

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *