Добрев разби Цветанка Ризова с приказка за „татко Петко“, „комшийката“ и едно синьо гориво с космически цени

България отблизо

Това, което повтаряме от 6-8 месеца, се оказа вярно – това, че се купува руски газ и е с 30% по-скъп. Това заяви Делян Добрев пред bTV.

 

„Не искам да коментирам повече темата с прокуратурата. Ние сме подали сигнал като опозиция, прокуратурата е преценила, че има престъпление. Предстои да разберем“, категоричен бе той.

„Добре, не сте се съгласили да плащате с рубли. Защо тогава търгувате с мейли? Има мейл, пратен в петък, а офертата е дошла в четвъртък. Пишат си на листче каква е цената. Получихме борсови цени минус 20-30% и трябваше да плащаме тези цени“, уточни Добрев.

Той заяви, че се радва, че е подал сигнал към прокуратурата и смята, че нарушенията са за 700 милиона, а не за 88 млн.

„Ние разбрахме, че не е било сигурно, че Кирил Петков не е бил премиер, защото баща му е ходил на преговаря в Турция.

Един негов министър каза, че да договарят газ са ходили татко Петко и Весела Чернева“, каза Добрев.

„Ама вие вярвате ли на това?“, възмути се водещата Цветанка Ризова.

Имам една съседка, която казва: „И моят баща, и твоят не знаят какво да правят, хайде да ги пратим да преговарят за газ„, отсече той в отговор.

Не знаем Асен ли управляваше, Кирил ли, Лена ли. Що не поканите татко Петко да го питате дали е ходил в Турция, той отрече, ама го питайте.

След като зам. министър на Кирил Петков е казал, че бащата на Петков е пътувал до Турция, аз нямам съмнения да повярвам. Ще се намерят доказателства, че това е било така“, допълни Добрев.

Представяте ли си в каква детска градина ще кажат, че сме живели„, заключи той.

Tagged

5 thoughts on “Добрев разби Цветанка Ризова с приказка за „татко Петко“, „комшийката“ и едно синьо гориво с космически цени

  1. Сега Горанов попадна в „Магнитски“. А сега да отговори Делян Добрев????!!!!

    1. Поредните партийни помяри.Мисли си че е казал нещо съществено.Да започнат да се крият някъде,че ще им става тясно и мрачно

  2. Това джудже Дрлвнщо Добрев да каже как той с роднините му за взеха целия общински бизнес в Ямбол, ако не и беше запушил устата на Елена Йончева Тулупа от Банкя с 15 млн. лв от вашите данъци, сега и двамата 🎃🎃🎃Тиквата и Добрев щяха да бъдат при бай Ставри. Помним чекмеджетата с кюлчета злато, чували те с пари от магистралите, къщата в Барселона, Марс Хари, нищо има поръчка към МОСАД да разкриват всичко това и скоро ОПГ,, ГЕРБ,, шайката лидерите отиват на друго место

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *