Български полковник срази Борисов с тези думи. Вие уважавате ли народа си?

България отблизо
Предизборната кампания навлиза в своята решаваща фаза. Високият рейтинг на президента Радев и новата партия ”Продължаваме промяната” явно карат бившият премиер да си изпуска нервите и да замерва предизборно опонентите си с епитети, които не се чуват и в кварталната кръчма. ””Измамници, чакали, българоубиец…” Това е поредната доза обиди към върховния главнокамандващ ВС и министри.

Вижте какво ни написа полковник Валентин Цветанов за обидите към политици и изборни противници на бившият премиер Бойко Борисов и на двойката за „Дондуков“ 2  „Герджиков- Митева:

„Отдавна повдигам едни и същи въпроси, но все още не съм видял отговорите от страна на тази кандидат-президентска двойка! Други вече ги изпревариха и отговориха, а 14-ти ноември наближава!

 

Въпросите ми са свързани с отправени обиди към български граждани! Обиди, за които и досега извинения не са поднесени! Обиди, отправени от лидера на партия ГЕРБ Бойко Борисов, поддържаща двойката „Герджиков-Митева“, от негови съпартийци и бивши съуправленци!

Сред изречените обиди бяха: „Прости“, „подли“, „полукриминали“, „маргинали“, „тулупи“, „мисирки“, „тиня“, „тълпа“, „развилняла се алкохолизирана тълпа“, „лош матрял“, „лумпени“, „бандити“, „разглезени терористи“, „изроди“, „злобни и яростни гадове“, „маймуни“, „анархо-комунисти“,“стадо“, „глутница“, „главорези“, „сатрапи“, „четници“, „недоразумения“, „некадърници“, „келеш“ ….!
Ако проф. Герджиков едва сега чува или вижда тези обиди – може да ги открие в Интернет-пространството! Те не са измислени днес, а са изказани и по време, когато той – като ректор и като личност, е начело на Университета! Но, освен ректор – то е и кандидат за президент, и разчита на избиратели да гласуват за него!

Дали би отхвърлил тези обиди?! Или може би ще каже, че не са били отправени към него?!

Бих желал отново да попитам кандидат-президентската двойка „Герджиков-Митева“: Приемат ли за нормално такива обиди да бъдат отправяни към българските граждани?!

След като ще работят за обединение, ако бъдат избрани – биха ли се обединили, биха ли работили съвместно с хората, изрекли тези обиди?!“

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *