Валери Симеонов, без да иска открехна завесата на нещо страшно, което Борисов прави, скришом от народа!

България отблизо

„Божков атакува всичко наред, само и само да има промяна на политическото управление в страната и той да се завърне на бял кон. Това няма как да стане, най-малкото ЕС няма да го позволи”.

Това заяви пред БНТ лидерът на НФСБ Валери Симеонов, цитиран от blitz.bg.

 

В коментар на ИСТИНАТА ще опитаме да разкрием какви са тези „връзки“ на Борисов в ЕС, а и в САЩ, които няма да позволят на истината да излезе на бял свят. Защото твърде отдавна и много ясно си личи, че някой крепи Борисов на поста премиер вече 10 години. Иначе банкянският бодигард нямаше да изкара и първия си мандат.

Въпросът е кой е този „някой“?! 

Най-напред трябва да се запитаме кой има полза от това Борисов да е несменяем премиер на България? Ами това е много просто. Стига да вземем под внимание две неща. Първо, Борисов нарои доста американски бази в България. Второ, непрекъснато се хвали с магистралите, които прави. Но по тези магистрали, досега  не е дошъл нито един инвеститор. Точно обратното. Инвеститорите избягаха от страната ни. Рекордно нисък е вече делът на преките чужди инвестиции у нас.

Получава се нещо на пръв поглед нелогично. Уж строим първокласни пътища, а никой не иска да прави търговия в страната. Защо така? Ами защото тези магистрали не се строят, защото Борисов иска да имаме добра инфраструктура. Те се строят, за да бъдат използвани от американски и натовски войски за по-бързо придвижване при евентуален конфликт с Русия.

И точно затова бягат инвеститорите. Защото Борисов превръща България във фронтова държава. Иначе не може да се обясни този бесен строеж на магистрали в най-бедната страна от ЕС. Защото страната ни има крещяща нужда от държавни инвестиции в други, много по-важни области, като възстановяване на българската промишленост и селско стопанство, развитие на енергетиката, която загива, развитие на модерно здравеопазване, борба с невижданата демографска криза, която заплашва самото съществуване на държавата, борба с огромната бедност, мизерните пенсии и каквото още се сетите.

Вместо да дава пари в тези критични за съществуването на родината ни области, Борисов непрекъснато ни навира в очите магистралите. Е, защо го прави това?! Защото е прост ли?! Не, и пак не! Прави го, понеже така му нареждат евроатлантиците. А самият Борисов полага огромни усилия да прикрие факта, че има много по-важни области, в които държавата трябва да даде пари, ако иска да просъществува.

Значи, страната ни се превръща във фронтова държава. А всички приказки на Борисов за Черно море на „лодките, платноходките и мира“ са просто удобно прикритие на истинската дейност, която може да унищожи окончателно родината ни.

Ще припомним, че президентът Румен Радев много пъти се обявява против излишните разходи. И непрекъснато говори, че първия приоритет на правителството трябва да е възстановяване на икономиката и стандарта на живот на хората. Той непрекъснато повтаряше това дори по време на коронакризата.

Активисти на партия „Атака“ също нееднократно разкриваха преди няколко години процеса на огромна милитаризация на страната ни. Пристигането на американско и натовско оръжие, за което нито една медия не говори и т.н.

Партия „България на труда и разума, заедно с голяма част от народа, също вижда тези прикрити дейности, които целят да ни вкарат във война с Русия. И активистите на БТР неведнъж са се обявявали за бързо и окончателно излизане на страната от ЕС и НАТО.

Следователно, в България има хора, които разбират какво става, но на тях никой не им дава медийно време в големите телевизии и сайтове. Нещо повече. За техните разкрития и тревоги никой не говори. И Западът има интерес това да си остане така.

Точно затова все още крепят Борисов. За да им осигурява възможност за безпрепятствено разгръщане на военни бази и оръжия в България. Както и за строеж на натовска инфраструктура, която се прави изцяло с наши пари. С мизерните български левчета, които са хиляди пъти по-необходими за възстановяване на България.

Ето затова Борисов е „несменяем“. Защото работи в полза на чужди интереси.

Автор Иво Македонски, istinata.net    

Tagged

1 thought on “Валери Симеонов, без да иска открехна завесата на нещо страшно, което Борисов прави, скришом от народа!

  1. Биков, ти ли си много прост и нагъл, нас ли мислиш за прости, не знам, но си много нагло лайно

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *