Ваня Григорова: Не съм конкурент на г-жа Нинова, БСП трябва да ме защити, защото бих ГЕРБ

България отблизо

От утре ще бъда общински съветник. Ще се внесе жалба, както чухме и моят опонент г-н Терзиев също има съмнения, добре е да се провери. Това заяви кандидатът за кмет на София Ваня Григорова, която остана втора на балотажа, в ефира на Нова телевизия.

 

„Няма как да не благодаря на хората, които са ме издигнали. Но на отделни лица, които не съм се виждала по време на кампанията, няма да благодаря.

Нямам нищо общо с г-жа Нинова. Тя е лидер на партия, аз съм общински съветник“, заяви Григорова.

Тя цитира резултатите на БСП на предходните избори и ги сравни с нейните постижения от сегашния вот.

„Г-н Зафиров нека си прави сметките кой е бил моторът на цялата кампания. Нямам намерение да отговарям на личности, които се опитват да компрометират“.

Григорова коментира и кампанията срещу нея.

„Както г-н Борисов каза, че има двоен аршин. Когато Ицо Хазарта каже нещо му ръкопляскаме, а когато Ваня Григорова, я нападаме. Защо БСП не ме защити, а ме нападат заедно с ПП. Факт е, че г-н Зафиров е решил да напада кандидата на БСП за София. Кой всъщност е г-н Зафиров, за да му отделяме толкова време, попита риторично Григорова.

„Господинът трябва да е на ясно, че хората не гласуват за една абревиатура, а за политики, зад които застава дадена партия“, посочи тя.

Тя коментира и думите на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов по повод на кого е дадена подкрепа за балотажа:

„Г-н Борисов каза, че подкрепя държавна собственост, вместо държавна сигурност. Важно е какво казва, когато посочи, че подкрепя кандидата на правителството, че партията му е изнасилена и гласува изнасилена“, посочи Григорова.

„Аз бих ГЕРБ и това е факт, който няма как да се коментира. Не Хекимян, а аз бях на балотаж“, изтъкна тя.

„Не съм казала нищо общо по отношение на БСП. Казах по отношение на определени личности, които искат да компрометират някого. Аз не съм никакъв конкурент на г-жа Нинова. Не съм член на партията, не мога да ѝ взема мястото. Призовавам хората, които са се напрегнали на Позитано, да се успокоят“, заяви Григорова.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *