Ваня Григорова обясни кой е направил Васил Терзиев кмет на София

България отблизо

„Имам самокритика към нас, към мен персонално“ – това заяви Ваня Григорова по повод отминалите кметски избори в София, на които тя остана втора след Васил Терзиев.

Очевидно не успяхме да се преборим с усилията на ПП и ДП да затворят избирателната активност и да откажат хората от гласуване. Първо с истерията, която изиграха в деня на размисъл на първия тур.

Когато на вас като избирател ви кажат, че мачът е вече свирен час преди края на изборния ден, то вие няма да отидете да гласувате, нали?

Изморително бе да правиш кампания сред хората, а не да си правиш 20-секунди видеа в офиса“, допълни Григорова в сутрешния блок на bTV.

„Искахме хората да се чувстват активна част от политиката – това, което другите се опитаха да подтиснат“, каза тя.

По повод вчерашния й пост тя заяви: „Не е сериозно да обяснявам какво означава думата, която използвах. Но визирам това, което се случи последните няколко дни в кампанията. Те публикуваха неверни и лъжливи новини за мен.

Като цената на висулката ми, която струвала 6 600 долара. Тя струва между 50 и 80 лева

Само не намерих публикация, която да се занимава с бельото ми.

Когато хвърляш лайна, то ти си лайномет“.

Водещите Златимир Йочев и Мария Цънцарова я нападнаха с неудобни и неуместни въпроси за имота, в който живее, а тя им отвърна:

„Аз имам доход от 2 000 лева на месец, толкова има и съпругът ми. Нормално е банковите институции да ни отпуснат креди, който ще погасяваме в следващите 30 години и е по-малко от половината от месечната ни издръжка.

Изгубихме прекалено много телевизионно време, за да се обясняваме за това“.

Златимир Йочев и Мария Цънцарова

„Разочарована съм от цялата сглобка и по начина, по който двете коалиции се прегърнаха за изборите. За мен е по-важно кой си позволява и кой може да изнасили най-голямата партия в България, така че лидерът й накрая да призове да се гласува за Терзиев.

Ще видим управлението на сглобката как ще се отрази на живота на софиянци“, каза още Григорова.

„Ако г-н Терзиев бъде кмет на столицата, то това стана с изнасилването на Бойко Борисов и пасивната подкрепа на Костадин Костадинов. Така, че ако някой трябва да се обяснява за подкрепа на Путин, то това е г-н Терзиев“, завърши Григорова.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *