Веселин Марешки за протестиращите: Изроди, които блокират кръстовища! Напук на призива им да не купуват от мен, оборотът ми скочи с 20 процента!

България отблизо
Искам категорично да се разгранича от всички изроди, които съсипват живота и потъпкват конституционните права на милиони българи да се предвижват свободно по българската територия. София е толкова свободна, колкото плажът в „Росенец“.
Искам да се обявя против всички изроди, които се опитваха да убият български полицаи. Искам да се обявя срещу всички изверги, които ограбиха и съсипаха живота ни през последните 30 г. Категорично нямам нищо общо с тези хора.

Това обяви лидерът на партия „Воля“ Веселин Марешки във видеообръщение във Facebook.

 

Изказването му идва след няколкото дни на призиви да не се купуват стоки от обектите на Марешки от аптечната мрежа и бензиностанциите му. Той обаче заяви – въпреки това отчитаме ръст. За 24 часа имало скок с 20% в продажбите, посочи Марешки.

 

„Преди седмица някакви си Хаджигенов бил отправил призив към вас да не купувате лекарства от аптеките на Марешки и да не зареждате в бензиностанциите на Веселин Марешки. Веднага си направих и труда и пред вас съм длъжен да направя отчет на тази една седмица – оборотите в бензиностанциите са се увеличили с 10%. Недоволни от резултата от този призив, Хаджигенов вече го удари и на молба. Вчера той вече не ви призовава, а ви моли поне два дена не купувайте от аптеките на Марешки. За последните 24 часа имаме 20% ръст на продажбите“, коментира лидерът на „Воля“.

 

Той отправи и остри думи към социалния министър Деница Сачева, която по-рано в телевизионен ефир заяви, че не купува от аптеките на Марешки.

 

„Г-жо Сачева, бензиностанциите и аптеките на Марешки не са направени за български министри. Вие получавате големи доходи и живеете щастливо и охолно за разлика от голяма част от българския народ“, отсече лидерът на „Воля“.

 

Скандалите с Веселин Марешки се разразиха през последните седмици, когато политическата формация системно променяше позицията си по темата с конституционните промени, предложени от ГЕРБ. Според последното изявление на Марешки „Воля“ нямаше да участва в събирането на необходимите за внасяне в НС подписи. Стана ясно обаче, че това не е съвсем така. Разбра се също така, че с решение на МС непосредствено преди да стане ясно, че Марешки е положил подписа си под проект, който не е чел, на концесия се отдава плаж „Кабакум“. Концесионерът пък е бивш депутат от „Воля“.

 

„Ние не сме крадците, ние от партия „Воля“ сме дарителите, които помагат на вас, на училища, на манастири, на църкви, на болници и помагат на всички вас, за да можем да оцеляваме в цялата тази гнусотия, в която се налага да живеем“, смята зам.-председателят на НС.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *